Carla’s Dreams, fără mască în cel mai nou videoclip lansat?

carla-dreams.jpg

Până acum, Carla's Dreams a apărut numai pictat pe faţă

La nici o lună de la lansarea piesei ''Sub pielea mea'', care a avut un real succes, cei de la Carla’s Dreams revin în forţă cu un nou hit. Este vorba despre melodia ''Aripile''. Noua piesă este însoţită şi de un videoclip, aducând în prim-plan un bărbat tânăr şi frumos, care seamănă izbitor cu solistul trupei Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams lansează piesă după piesă! După succesul cu „Sub Pielea Mea'', trupa a lansat pentru fani piesa ''Aripile'', care a beneficiat şi de un clip mai cuminte decât cel pentru „Sub Pielea Mea'', potrivit Radio21.ro. Muzica şi versurile le aparţin, ca de obicei, celor de la Carla’s Dreams. În clipul recent lansat, la începutul piesei apare un bărbat care îşi dă jos gluga de pe cap, acesta seamănând foate mult cu solistul trupei. Nu se ştie cu exactitate dacă interpretul şi-a dezvăluit adevăratul chip şi a ales să apară fără masca cu care ne-a obişnuit până acum, dar un lucru este cert. Piesa a prins foarte bine la public, la doar câteva ore de la lansarea oficială.

Cine e solistul trupei Carla’s Dreams

Zoom
Solistul trupei, fără mască?
foto: captură video

E vorba despre Andrei Ţăruş, fost membru al trupei “In Quadro”, născut pe 25 octombrie 1984, în oraşul Slobozia din Republica Moldova. Cel care a scos hit-uri pe bandă rulantă cu Inna, Loredana Groza şi Delia a absolvit Facultatea de Drept Public din Chişinău şi este căsătorit cu Nelea Motricală, o prosperă femeie de afaceri.

Carla’s Dreams s-a lansat în România în 2013, alături de Inna, cu piesa “P.O.H.U.I.”, ca mai apoi să cânte cu Loredana “Lumea mea”, iar anul trecut cu Delia, lansând piesele, “Cum ne noi” şi “Da, mamă”.

''Sub pielea mea'', videoclip plin de scene de sex

Muzica şi textul piesei ''Sub pielea mea' sunt realizate de cei de la “Carla’s Dreams”, iar de producţie s-au ocupat Alex Cotoi şi Carla's Dreams. Videoclipul a fost regizat de Roman Burlaca, iar în el apar doi tineri actori care mimează scene de sex, îmbrăcați doar în lenjerie intimă. Sărutări, mângâieri, atingeri explicite, scene care te pot duce cu gândul la o partidă de sex, toate acestea pot fi văzute în videoclipul de la “Carla’s Dreams”

loading...

Citește și

  • Carla si delia

    A creat isterie în muzică şi are 15 milioane de vizualizări pe YouTube la piesa pe care o cântă acum cu Delia, “Cum ne noi”, dar vrea să rămână un simplu necunoscut. Liderul proiectului Carla’s Dreams a fost însă deconspirat de jurnaliştii din ţara lui natală, Republica Moldova.

  • carla's dream

    Solistul secret de la Carla’s Dreams a făcut furori în România în 2015 cu o colaborare incendiară cu Delia. În timp ce la noi toată lumea se întreabă cine se ascunde în spatele măștii întunecate, presa de peste Prut a dezvăluit identitatea solistului trupei din Republica Moldova. Andrei Țăruș are însă în spate, asemenea oricărui bărbat puternic, o femeie specială, soția sa.

  • Au lansat piese cu Inna, Loredana, Delia şi au un succes fulminat atât în România, cât şi în Moldova, ţara lor de origine. Însă trupa Carla’s Dream e învăluită în mister, iar solistul a refuzat multă vreme să îşi facă publică identitatea. Deşi jurnaliştii din Moldova cred că i-au aflat secretul, el a explicat motivele pentru care preferă să rămână anomin.

  • carla's dreams

    Carla's Dreams a stârnit controverse şi i-a făcut pe mulţi să se întrebe cine este cel care se ascunde în spatele măştii, încă din 2013, de când a apărut în România cu piesa "POHUI", cântată în colaborare cu INNA.