Care sunt vedetele noii emisiuni prezentate de Andreea Bănică la TVR

andreea_banica_3.jpg

andreea banica pe scena
Andreea Bănică este gazda "Provocarea Starurilor" de la TVR
Foto Instagram

Cântăreaţa Andreea Bănică mută scena la TVR. Artista a fost cooptată într-un nou proiect care va începe din 27 octombrie. Andreea Bănică este gazda unei noi emisiunii de talente "Provocarea starurilor", iar Sanda Ladoşi, Ştefan Stan şi compozitorul Mihai Alexandru îi vor îndruma pe concurenţi în competiţia muzicală.

Cel mai nou show muzical al TVR 1 "Provocarea starurilor", prezentat de Andreea Bănică îi readuce pe sticlă şi pe Sanda Ladoşi, Ştefan Stan  şi Mihai Alexandru, în rol de mentori în ale căror echipe vor concura câte şase tineri interpreţi în fiecare ediţie.

Dacă Sanda Ladoşi şi Mihai Alexandru au avut numeroase colaborări cu Televiziunea Română, pentru Ştefan Stan, primul câştigător al concursului „Vocea României” (Pro TV), emisiunea de divertisment "Provocarea starurilor" este primul său mare proiect la TVR.

Compozitorul Mihai Alexandru a participat de nu mai puţin de 18 ori la Concursul Eurovision. De două ori, melodiile sale au câştigat selecţia naţională, astfel că „Don't Break My Heart (interpretă Nicola) şi „Yodel It” (Ilinca feat. Alex Florea) au reprezentat România la Riga 2003 şi Kiev 2017. La rândul său, Sanda Ladoşi a urcat pe scena Eurovision din Istanbul în 2004, cu piesa României „I Admit”.

Ce spun mentorii şi Andreea Bănică despre noul show muzical de la TVR

„Rolul de mentor este o provocare pentru mine, mai ales prin prisma faptului că nu sunt chemat să fac parte din juriu, ci să îmi susţin concurenţii în faţa unui juriu. Normal, am zis "da" din prima, iar ideea de a promova cea mai frumoasă muzică românească mi se pare extrem de necesară în situaţia în care se află acum piaţa muzicală românească”, a declarat compozitorul Mihai Alexandru.

Sanda Ladoşi îi va coordona pe concurenţi pentru ca apariţiile lor pe scenă să fie memorabile. "Ceea ce voi face în calitate de mentor va fi să îi îndrum pe tinerii concurenţi să îşi pregătească apariţia, momentele pe scenă. Avem interpreţi foarte buni, cu voci excelente. Pe lângă sugestiile în ceea ce priveşte tehnica vocală, noi, mentorii, venim cu recomandări în ceea ce priveşte transmiterea mesajului unui cântec, interpretarea cu suflet - îi vom ajuta să treacă dincolo de interpretarea strict corectă a unei melodii”, a subliniat Sanda Ladoşi.

provocarea_starurilor-andreea_banica-mihai_alexandru-sanda_ladosi-stefan_stan.jpg

provocarea starurilor andreea banica mihai alexandru sanda ladosi stefan stan
Prezentatoarea Provocarea Starurilor Andreea Bănică şi mentorii Mihai Alexandru, Sanda Ladoşi şi Ştefan Stan
foto: TVR

Fostul câştigător de la Vocea României, show difuzat la Pro Tv, abia aşteaptă şi el să înceapă noua emisiune. „Pasiunea mea pentru muzică m-a făcut să spun un „da” hotărât, în momentul în care mi s-a propus să particip ca mentor. Mă bucură faptul că pot împărtăşi din experienţa acumulată şi altor oameni talentaţi şi, totodată, să-i îndrum în această emisiune-concurs. Îmi doresc ca unul dintre cei cărora le voi fi mentor să câştige competiţia!”, a declarat Ştefan Stan.

Regulamentul "Provocarea Starurilor", emisiunea Andreei Bănică de la TVR

În fiecare show "Provocarea starurilor", şase tineri talentaţi, interpreţi de muzică românească, vor trece prin mai multe probe în care îşi vor dovedi calităţile vocale. Dintre aceştia, trei vor pleca acasă la fiecare ediţie, alţi trei concurenţi urmând să completeze locurile eliberate.

Ei vor fi jurizaţi de mari interpreţi români care au lansat piese nemuritoare în ultimii 40 de ani. La "Provocarea starurilor", mentorii sunt aceiaşi pentru toate ediţiile concursului, însă juriul se va schimba în fiecare ediţie.

 

 

Loading...

Citește și

  • andreea banica

    Televiziunea Română și-a lansat grilă de toamnă mai târziu decât celelalte posture, prezentând câteva programe inedite atât pe TVR1, cât și pe TVR 2. Click! a aflat că postul naţional mai pregătește o emisiune specială de divertisment, cu o prezentatoare cunoscută, care a mai avut câteva producții de succes.

  • andreea banica ilinca vandici

    Andreea Bănică a preluat ştafeta de la Ilinca vandici, iar sâmbătă (16 iunie) telespectatorii o vor vedea în postura de gazdă a emisiunii "Bravo, ai stil!". Aceasta nu este însă prima experienţă a cântăreţei cu televiziunea. Puţini ştiu că în 2009, solista era prezentatoarea unui show prin care îi provoca pe oamenii obişnuiţi să trăiască experienţele vedetelor consacrate.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1