Cu cine concurează Mihai Alexandru la Eurovision!

12087849_10207918655711223_7867731823988492836_o.jpg

Mihai Alexandru
Mihai Alexandru promovează tinerele talente

Mihai Alexandru s-a înscris la selecția națională a concursului Eurovision pentru a 19-a oară. De această dată, compozitorul vrea să dea lovitura cu alt stil, o piesă nouă, interpretată de doi puști talentați.

Mihai Alexandru mizează la competiția din acest an pe Alexia și pe Matei, doi tineri care speră să reprezinte România la concursul internațional a cântecului European, care va avea loc în luna mai, la Lisabona.
Alexia Urtoi a câștigat premiul 1 la Festivalul San Remo Junior, la vârsta de 8 ani, cu o piesa scrisă de Mihai Alexandru, cel care a scris și melodia ”Walking on water”, cu care participă duminică, 21 ianuarie, în prima semifinală a concursului ce se desfășoară la Focșani. Alexia va cânta piesa lui Mihai Alexandru împreună cu Matei Iancu.

alexa_si_matei.jpg

Mihai Alexandru, Matei, Alexa
Matei şi Alexa

De altfel, ei sunt cei mai mici concurenți, Alexia are 15 ani, iar Matei, 16. Puștiul e îndrăgostit de muzica rock, de muzica country, pentru că îi place stilul western . Mihai Alexandru a mai reprezentat România în 2003, la Riga, Letonia, cu piesa ”Don't break my heart”, interpretată de Nicola, pe atunci soția lui, unde au obținut locul 10. Anul trecut, Mihai Alexandru s-a bucurat de o nouă participare cu tinerii Ilinca şi Alex Florea, cei care i-au interpretat melodia  ”Yodel It!”, ce a ocupat poziţia a şaptea în clasamentul final Eurovision Song Contest 2017, cu 282 de puncte. Iată și videoclipul melodiei care va intra în concurs duminică, în semifinala de la Focșani!

Loading...

Citește și

  • eurovision

    Emoții maxime pentru reprezentanții noștri la Eurovision, Ilinca Băcilă și Alex Florea, care în 13 mai dau examenul cel mare, la Kiev, în finala concursului cântecului european. Întreaga delegație a României este alături de tinerii care speră la o clasare foarte bună.

  • Se știe că până în 2007, an în care a divorțat oficial, Nicola a cules lauri pe scenă și datorită soțului ei, compozitorul Mihai Alexandru, cel care i-a făcut cele mai frumoase hituri. "Dincolo de noapte e zi", "Îți mulțumesc", "Milioane", "Lângă mine", "Honey", "Don't break my heart", "De mă vei chema" sunt doar câteva din compozițiile lui Mihai Alexandru. Iată că după separare, cei doi au mers în direcții diferite, iar acum Mihai scoate din joben melodii de succes pentru alți artiști.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1