Sanda Ladoși nu crede că Inna ar trebui să cânte. ”E frumoasă, dar n-are voce”

sanda.jpg

Sanda Ladoși a declarat în direct că Inna nu are voce
foto: Facebook

Sanda Ladoși este una dintre cele mai respectate cântărețe ale muzicii românești. Aceasta a lăsat deoparte diplomația și a vorbit în direct la tv despre părerea pe care o are cu privire la celebra cântăreață Inna. Deși Inna este un artist internațional, Sana Ladoși a declarat că nu are voce și nu ar trebui să fie difuzată la radio.

Invitată la Emisiunea ”Pulsul Zilei”, emisiune difuzată la TVR și moderată de Radu Andrei Tudor, Sanda Ladoși a vorbit fără ocolișuri și și-a spus părerea pe care o are față de Inna. Cântăreței i s-a cerut să numească un artist care nu are voce și care nu ar trebui să fie auzit la radio sau tv, iar răspunsul dat a luat prin surprindere multă lume.

”N-aș vrea să se ia personal, că n-am treabă cu nici unul. Dar, din păcate, Inna este o persoană foarte frumușică, dar fără voce. Inna merită orice pe lumea asta, pentru că este șansa ei. Eu vorbesc strict de voce și strict profesional. N-am nici o problemă cu persoana”, a declarat aceats la emisiunea de la TVR.

inna.jpg

Inna este un artist internațional, care a spart topurile în străinătate
foto: Facebook

 

Sanda Ladoși a fost prima vedetă care a venit în platoul emisiunii și a avut curajul să spună un nume de artist care nu are voce și care nu ar avea ce să caute în showbizul românesc.

 

Loading...

Citește și

  • Inna încinge internetul cu fotografiile sexy pe care le publică. Cântăreața are un trup de invidiat, pe care și-l expune cu nonșalanță de fiecare dată când are ocazia.

  • inna incaltari ionut glavan mineli

    Elena Alexandra Apostoleanu, adică Inna (30 de ani), este una dintre cele mai în vogă cântărețe de la noi. Cu Succesul ei a depășit de mult granițele țării natale dar, cu toate acestea, nu și-a luat-o în cap. Dovada? Ținutele abordate de ea pe scenă au prețuri acceptabile, de numai câteva sute de euro.