Ştefan Stan: «Am donat jumătate din suma câştigată la Vocea României»

Citeste tot despre: 

Ştefan Stan, câştigătorul concursului «Vocea României», spune că a donat jumatate din premul câştigat şi a dezvăluit onorariul perceput pentru un spectacol.

Ştefan Stan a câştigat concursul «Vocea României», iar după impozitarea premiului de 100.000 de euro a rămas cu circa 80.000 de euro.

"Din ei am donat cam jumătate. Restul i-am pus deoparte, ca şi cum nu există, şi mă întreţin din ce cânt, ca şi până acum", a declarat artistul, pentru evz.ro.

Cântăreţul spune că succesul nu l-a schimbat, mai mult, conduce o maşină veche din anul 2000: "Am aceeaşi maşină, un Lincoln din 2000. Am ţinut-o până de curând în parcare, fiindcă avea ceva defecte".

Prin muncă şi puţin noroc, Ştefan Sran a ajuns să câştige sume frumuşele din spectacole.

"Înainte ajungeam şi la 4.500 de euro pe lună. Era bine, dacă te gândeşti că am venit în ţară cu nimic. Banii câştigaţi i-am investit în casă şi maşină. Cântam pe sume mici, de 200 - 300 de lei, dar am crescut încet, până când am cunoscut lumea care trebuia. Acum câştig pentru un spectacol între 2.000 şi 3.000 de euro, pentru trupă şi sonorizare fiindcă cânt live. O parte din bani se duce la band, la dările către stat, apoi către casa de producţie. Nu sunt banii ăia la care visează toată lumea", explică el.