Care a fost cel mai mare regret din viața lui Mihai Constantinescu. Are legătură cu ambele căsnicii

mihai_constantinescu_96678700.jpg

Mihai Constantinescu a murit. Iată care a fost cel mai mare regret al vieții sale!
Foto: Arhivă personală

Deși medicii au informat că în ultima perioadă artistul Mihai Constantinescu își revenise din comă și făcea progrese în privința stării sale de sănătate, cântărețul s-a stins din viață marți, 29 octombrie, informație confirmată pentru Click! de fosta soție a acestuia, Mihaela Constantinescu, dar și de actuala soție, Simona Secrier.

Interpretul a trăit o viață plină, atât pe plan profesional, cât și în cel personal, iubind mai multe femei, chiar dacă doar pe două dintre ele le-a dus în fața altarului. Deși divorțase de Mihaela, cei doi aveau în continuare o relație bună, aceasta înțelegându-se bine chiar și cu actuala soție a artistului, Simona, cei trei fiind văzuți ieșind împreună de câteva ori. 

Mihai și Mihaela Constantinescu, mariaj de 28 de ani cu un singur regret

Chiar dacă în relația cu Mihaela Constantinescu au existat zvonurile cu privire la infidelitățile cântărețului, de-a lungul timpului, fosta soție a acestuia nu i-a purtat pică lui Mihai, în ultimii ani cei doi având o frumoasă relație amicală. Mihaela l-a vizitat pe acesta la spital cot la cot cu soția lui actuală și a fost fotografiată în public citindu-i-se pe chip suferința, după ce cântărețul făcuse stopul cardio respirator din cauza căruia a fost în moarte cerebrală și în comă 4 luni.

mihaela-constantinescu_1.jpg

Mihai și Mihaela Constantinescu au fost căsătoriți 28 de ani
Foto: Arhivă personală

Cum s-au cunoscut Mihaela și Mihai Constantinescu

Mihaela și Mihai Constantinescu au fost căsătoriți 28 de ani, iar aceasta a susținut mereu că povestea lor de iubire a fost ca desprinsă din filme. „I-am luat un interviu pentru Cercul de ziaristică al Palatului Pionierilor când aveam 12 ani și el, 26. Ne-am reîntâlnit la nunta lui Bjön Borg cu Mariana Simionescu.

Eu venisem cu Ilie Năstase și cu iubita lui. M-am dus la Mihai și i-am spus „Ce mai faci?. Îmi făcea plăcere să vorbesc cu el. I-am povestit despre bunicii mei și Mihai m-a rugat să-l duc și pe el acolo, pentru că el nu are rude la țară. Asa a început relația noastră.Am trăit o iubire ca-n povești, sinceră și pasională, nu ne doream altceva decât să fim împreună”, spunea Mihaela. Aceasta învinuiește totuși o altă femeie pentru divorțul de cântăreț. 

Deși au avut o relație frumoasă, cei doi au avut un singur regret de-a lungul timpului. „Singurul regret este că nu am avut niciodată curajul să am un copil. La început am amânat pentru că amândoi aveam proiecte profesionale și apoi au trecut anii, relația noastră s-a răcit.”

Motivul divorțului dintre Mihaela și Mihai Constantinescu

„Eu nu puteam să fiu cu altcineva. Eu l-am iubit pe Mihai într-un mod desăvârșit. Treceam peste escapadele lui pentru că învățasem să-l cunosc. Nu voia să-mi facă rău. Nici nu bănuia că eu aflam totul. El este aerian. Nu trăiește în realitate. Ere o lume a lui. E un artist în toate sensurile cuvântului.

Dar, la un moment dat, am vrut să fug.(..) Am plecat în Germania cu el și am crezut că ochii care nu se văd se uită. Atunci a fost un șoc pentru Mihai.(..) Mi-a promis că îmi va fi fidel. Și a fost. Șase zile după căsătorie. Fără să ne certăm. Începusem să-l înțeleg și să-l accept așa cum era, dar a fost distrus de nimeni alta decât Anastasia Lazariuc. Ea a pus capăt familiei noastre, iubirii noastre, visurilor noastre.”, spunea în urmă cu ceva vreme Mihaela Constantinescu, potrivit Verdict. 

mihai-anastasia.jpg

Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc, poveste de dragoste cu „năbădăi”
Foto: Captură Video

Misterul iubirii cu Anastasia Lazariuc

Vraja şi iubirea dintre cei doi s-a rupt într-o zi din anul 1990, când Mihaela Constantinescu a venit acasă şi a găsit-o în pat, lângă Mihai, pe nimeni alta decât Anastasia Lazariuc. Solista de Peste Prut devenise febleţea solistului şi abia peste ani cei doi au recunoscut că între ei a fost ceva mai mult decât o colaborare profesională.

Anastasia Lazariuc, acum în vârstă de 65 de ani, l-a cunoscut pe Mihai Constantinescu în 1988. „Mi-a cântat la chitară, dar nu m-a impresionat deloc. Nu mi-a plăcut absolut deloc cum mi-a cântat Mihai. Nu s-a întâmplat, pentru că eu eram după un divorţ, eram într-o pasă proastă şi nu-mi ardea mie de relaţii (...) Nu m-a impresionat absolut deloc ca bărbat la început. În timp, m-a impresionat cu sufletul lui, m-a captat cu felul lui de a fi, cu modul în care s-a comportat cu mine. Îmi plăcea cum ne potriveam în scenă, nu neapărat cu modul în care arată. Povestea de iubire a început la un moment dat, dar asta mă priveşte pe mine şi pe el”, declara Anastasia Lazariuc în 2012, la emisiunea „Wowbiz”, de la Kanal D.

anastasia-mihai.jpg

1991 – Anastasia Lazariuc, alături de Mihai Constantinescu
Foto: Arhivă personală

Artista a rememorat și momentul mult discutat, când a fost surprinsă în pat cu Mihai Constantinescu, de către soția acestuia, Mihaela. „Un moment penibil, pe care nu o să mi-l iert niciodată, mai ales că am insitat foarte tare să plec cu taxiul. În noaptea aia nu s-a întâmplat nimic între noi", a declarat Anastasia pentru sursa citată. Tot în cadrul unei emisiuni “Wowbiz”, Mihai Constantinescu a spus și varianta lui despre noaptea de pomină. „Venise un prieten din Germania și Anastasia era distrusă. Ea venise la mine cu șoferul. Erau patru oameni de culcat în două paturi și o canapea. Prietenul meu din Germania dormea într-un pat, soferul - pe canapea. Rămânea să o culc pe Anastasia în pat și eu în cadă. Așa că ne-am culcat în același pat. A fost cea mai nevinovată noapte”, povestea Mihai Constantinescu.

„El a iubit-o mult. Au fost împreună 10 ani. El a adus-o în țară, i-a obținut cetățenia, a obținut casă pentru ea și copiii ei, s-a ocupat de carieră ei, Anastasia Lazariuc este ceea ce este astăzi pentru că a existat Mihai Constantinescu. Dar mă bucur pentru el că a reușit să se rupă din această relație pentru că, în ciuda tuturor păcatelor lui, Mihai este un om sensibil, care are nevoie lîngă el de o femeie care să-l înțeleagă”, a povestit și Mihaela Constantinescu despre relația dintre cei doi.

img.jpg

Mihai Constantinescu nu a avut copii nici cu Simona Secrier
Foto: Arhivă personală

Ultima soție, ultima iubire: Simona Secrier

Se pare că regretul că nu a devenit părinte l-a urmărit pe Mihai Constantinescu și în căsnicia cu Simona Secrier. Acesta nu a avut copii nici cu soția actuală, deși au fost împreună 18 ani. Cei doi s-au căsătorit în mare secret, în urmă cu câtiva ani, iar la eveniment au participat doar rudele si apropiatii lor. Mihai Constantinescu a regretat toata viata ca nu a devenit tatic nici în cea de-a doua căsnicie, nici macar o singură data. Se pare că artistul și-ar fi dorit fetiță.

mihai-constantinescu-si-sotia-sa-simona.jpg

Mihai Constantinescu și Simona Secrier
Foto: Arhivă personală

Artistul a recunoscut însă că niciodată nu i-a plăcut să facă tam tam din viaţa personală, aşa că, în urmă cu câţiva ani, a mers cu Simona în faţa preotului, în mare secret, la 68 de ani, soția lui fiind cu 26 de ani mai tânără decât el.

„Relaţia noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înţelepciune şi înţelegere. Când fluturaşii încep să zboare şi vin mai rar, rămâne prietenia. Simona e o fiinţă blândă, e ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aş vrea să fie mai acidă", declara artistul la emisiunea Click!, în urmă cu ceva vreme. 

mihaela-mihai-simona.jpg

Soțiile au făcut pace
Foto: Arhivă personală

Soțiile au făcut pace

Rivalități au fost și între Mihaela și Simona Secrier. Cea mai mare dispută dintre cele două femei a avut loc în 2008, anul în care solistul a suferit o complicată operație pe cord, efectuată de medicii din Târgu Mureș. La aflarea veștii că acesta era să-și piardă viața, Mihaela, stabilită în Italia, a revenit degrabă în țară și a stat zi și noapte lângă bărbatul pe care l-a iubit nebunește în tinerețe. Întrebată atunci de ce nu se află și Simona la căpătâiul bolnavului, aceasta a declarat: „Ce treabă are ea să vină la spital, că în mine își pune Mihai baza!”.

Ca și cum nu era suficient, Mihaela i-a mai dat un bobârnac rivalei, invitându-și fostul soț într-o vacanță în doi. Timpul a oferit însă surprize de proporții, iar în ultimii ani cei trei s-au înțeles foarte bine. Artistul s-a căsătorit cu Simona în 2014, după 16 ani de relație. Singura dezamăgire a cuplului Simona- Mihai este faptul că cei doi nu au devenit părinţi, dar cu toate astea, artistul și-a descris relaţia ca fiind una ce tinde spre perfecţiune.

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1