Anastasia Lazariuc nu îl vizitează la spital pe Mihai Constantinescu, fostul iubit. Iată motivul!

anastasia-lazariuc-mihai-constantinescu-spital.jpg

Motivul pentru care Anastasia Lazariuc nu își vizitează fostul iubit la spital
Foto: Arhivă personală

Deși nu doar actuala soție a cântărețului, Simona Secrier, ci și fosta lui parteneră de viață, Miahela Constantinescu, il vizitează în fiecare zi pe solist la spital, pe cele două unindu-le suferința, iată că fix femeia pentru care cântărețul s-a despărțit de fosta soție, Anastasia Lazariuc, este de „negăsit” în aceste momente de cumpănă pentru solist. Iată motivul!

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a trecut recent prin momente critice, după ce luni dimineața, 13 mai, artistul a suferit un stop cardiac, fiind resuscitat cu greu de medici. Ulterior, cântărețul a fost internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, în urma tragediei, actuala lui soție, Simona Secrier, fiind cea care l-a găsit căzut în casă, în stare de inconștiență.

De ce nu îl vizitează Anastasia Lazariuc pe Mihai Constantinescu la spital

Deși partenera lui de viață este nedezlipită de spitalul unde se recuperează solistul, și fosta lui soție, Mihaela Constantinescu, i-a fost alături artistului, dezvăluind că merge zilnic să îl viziteze. Inima cântărețului și-a reluat funcțiile, însă cele două sunt în continuare extrem de îngrijorate de starea de sănătate a acestuia.

„Mă simt foarte rău, mă simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona (actuala soție a cântărețului – n.r.). Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune”, declara Mihaela Constantinescu, recent, în exclusivitate pentru Click!

mihai_cu_simona_0.jpg

Simona, actuala soție a lui Mihai Constantinescu, este nedezlipită de spitalul acestuia
Foto: Arhivă personală

Iată însă că, deși două dintre marile iubiri ale lui Mihai Constantinescu au dovedit că îi sunt alături și la bine și la greu solistului, există o persoană care lipsește din „peisaj”. Anastasia Lazariuc, în vârstă de 65 de ani, a fost nu numai partenera de scenă a lui Mihai Constantinescu, ci și amanta lui. Cei doi au păstrat o relație apropiată, în ciuda trecerii vremii, iar lumea se aștepta ca acum, în aceste momente dramatice și grele pentru artist, ea să-i fie alături, lucru care nu s-a întâmplat.

5.anastasia-lazariuc-mihai-constantinescu.jpg

Mihai Constantinescu și Anastazia Lazariuc, în tinerețe
Foto: Arhivă personală

Anastasia Lazariuc și Mihai Constantinescu s-au iubit ani buni, deși artistul era pe atunci atunci un bărbat căsătorit. Chiar fosta lui soție, Mihaela Constantinescu, a dezvăluit că i-a găsit împreună, moment în care relația sa cu solistul s-a rupt. Pasiunea dintre ei nu a fost una de durată însă, dar aceștia au continuat o relație amicală. Totuși, de când solistul a suferit cele două stopuri cardio-respiratorii care l-au lăsat dependent de aparatele care-l țin în viață, cântăreața nu l-a vizitat deloc pe acesta la spital. Potrivit Libertatea, aceasta are, însă, un motiv bine întemeiat.

Se pare că Anastasia suferă în tăcere pentru fostul iubit și ocolește Spitalul Floreasca, unde acesta este internat, pentru că nu vrea să dea ochii cu prima soție a acestuia, Mihaela, de care l-a despărțit. În vreme ce între ea și Simona, actuala parteneră a cântărețului, nu-s probleme, cu fosta n-a îngropat „securea războiului”. „Anastasia se interesează mereu de starea lui Mihai și speră să se facă bine. Se roagă pentru el, dar nu va merge să-l viziteze la spital”, a declarat, pentru sursa anterior menționată, o cunoștință comună a celor doi.
 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1