Mihai Constantinescu a împlinit 73 de ani. Adevărul despre cum a fost prins în pat cu Anastasia Lazariuc

anastasia-lazariuc-mihai-constantinescu.jpg

anastasia lazariuc mihai constantinescu
1991 – Anastasia Lazariuc, alături de Mihai Constantinescu
foto: arhivă personală

Mihai Constantinescu împlinește astăzi, 4 ianuarie, vârsta de 73 de ani și este la fel de popular ca în tinerețe. A lansat șlagăre nemuritoare, a trecut prin cumpene mari cu sănătatea, dar acestea sunt nimic pe lângă evenimentele uluitoare din viața amoroasă. Despre relația lui cu Anastasia Lazariuc a curs multă cerneală, însă adevărata bombă a explodat când cei doi au fost prinși în pat de Mihaela Constantinescu, soția de atunci a lui Mihai.

“Sus în deal”, “Maria”, “O lume minunată”, “Iubiţi şi câinii vagabonzi” sunt doar câteva dintre melodiile lui Mihai Constantinescu, pe care le fredonăm şi azi, indiferent de generaţie. Iată că, pe cât de iubit a fost Mihai ca artist, pe atât de iubit a fost şi ca bărbat. Femeile lui Mihai Constantinescu sunt toate superbe şi majoritatea fac parte, evident, tot din lumea artistică. Mihaela Constantinescu,  Anastasia Lazariuc şi Simona Secrier sunt cele mai cunoscute nume din palmaresul amoros al lui Mihai Constantinescu, care astăzi, 4 ianuarie, a împlinit vârsta de 73 de ani. Logodiţi din 2010, solistul s-a căsătorit anul trecut cu Simona Secrier (48 de ani), una dintre fostele membre ale trupei Etno. A rămas în relaţii bune şi cu fosta soţie, Mihaela Constantinescu, de care a divorţat în 2003, dar alături de care a mai continuat să locuiască, până în 2008. Vraja şi iubirea dintre cei doi s-a rupt într-o zi din anul 1990, când Mihaela Constantinescu a venit acasă şi a găsit-o în par, lângă Mihai, pe nimeni alta decât pe Anastasia Lazariuc. Solista de Peste Prut devenise febleţea solistului şi abia peste ani cei doi au recunoscut că între ei a fost ceva mai mult decât o colaborare profesională.

12-13-vedete-4-mihai-constantinecsu-cu-actuala-si-cu-fosta.jpg

Mihaela, Simona  și Mihai  Constantinescu
Mihaela Constantinescu, Simona Secrier și Mihai Constantinescu au petrecut multe vacanţe împreună

Anastasia Lazariuc, acum în vârstă de 65 de ani, l-a cunoscut pe Mihai Constantinescu în 1988. "Mi-a cântat la chitară, dar nu m-a impresionat deloc. Nu mi-a plăcut absolut deloc cum mi-a cântat Mihai. Nu s-a întâmplat, pentru că eu eram după un divorţ, eram într-o pasă proastă şi nu-mi ardea mie de relaţii (...) Nu m-a impresionat absolut deloc ca bărbat la început. În timp, m-a impresionat cu sufletul lui, m-a captat cu felul lui de a fi, cu modul în care s-a comportat cu mine. Îmi plăcea cum ne potriveam în scenă, nu neapărat cu modul în care arată. Povestea de iubire a început la un moment dat, dar asta mă priveşte pe mine şi pe el", a declarat Anastasia Lazariuc în 2012, la emisiunea “Wowbiz”, de la Kanal D.

anastasia-lazariuc-mihai-constantinescu1.jpg

anastasia lazariuc mihai constantinescu
Anastasia Lazariuc şi Mihai Constantinescu s-au cunoscut în 1988
foto: arhivă personală

Ce spune Anastasia Lazariuc: “Un moment penibil”

Artista a rememorat și momentul mult discutat, când a fost surprinsă în pat cu Mihai Constantinescu, de către soția acestuia, Mihaela. "Un moment penibil, pe care nu o să mi-l iert niciodată, mai ales că am insitat foarte tare să plec cu taxiul. În noaptea aia nu s-a întâmplat nimic între noi", a declarat Anastasia pentru sursa citată.

Ce spune Mihai Constantinescu: “A fost cea mai nevinovată noapte”

Tot în cadrul unei emisiuni “Wowbiz”, Mihai Constantinescu a spus și varianta lui despre noaptea de pomină. “Venise un prieten din Germania și Anastasia era distrusă. Ea venise la mine cu șoferul. Erau patru oameni de culcat în două paturi și o canapea. Prietenul meu din Germania dormea într-un pat, soferul - pe canapea. Rămânea să o culc pe Anastasia în pat și eu în cadă. Așa că ne-am culcat în același pat. A fost cea mai nevinovată noapte”, a spus Mihai Constantinescu.

23-vedete-constantinescu-si-sotii.jpg

Mihai, te ţin balamalele cu trei femei la concertul de la Sala Palatului?

Ce spune Mihaela Constantinescu: „Era pe patul meu, abia ieșită de la duș”

Interviul zguduitor pe care Mihaela Constantinescu l-a dat pentru Revista Tango, în anul 2010, a scos la iveală taine despre relația dintre Anastasia Lazariuc și Mihai Constantinescu. Și Mihaela a povestit despre episodul petrecut în 1990, când a venit acasă și a găsit-o pe Anastasia în pat cu Mihai.

„M-am întors acasă dimineață și îi spusesem lui Mihai să nu vină să mă ia, pentru că era frig în aeroport și nu voiam să răcească. Când am intrat în casă, ea era pe patul meu, abia ieșită din duș, cu halatul meu de baie, cu părul strâns cu clamele mele, cu papucii mei. Și lângă ea, în pat, era, somnoros, bărbatul meu. Ea, la 6 dimineață, mi-a zâmbit și mi-a spus: «Bună dimineață, musafir de dimineață!».

N-am să uit niciodată aceste cuvinte. Ea se simțea învingătoare, iar Mihai era fâsticit ca un copil prins cu tema copiată. Iar eu eram împietrită de durere. În acea zi s-a întîmplat ceea ce nu credeam să se întâmple vreodată. Iubirea noastră s-a dus. Ireversibil. A murit. Era 1990. Am realizat că Mihai, pentru prima oară de cînd ne cunoșteam, se îndrăgostise. El a iubit-o mult. Au fost împreună 10 ani. El a adus-o în țară, i-a obținut cetățenia, a obținut casă pentru ea și copiii ei, s-a ocupat de carieră ei, Anastasia Lazariuc este ceea ce este astăzi pentru că a existat Mihai Constantinescu. Dar mă bucur pentru el că a reușit să se rupă din această relație pentru că, în ciuda tuturor păcatelor lui, Mihai este un om sensibil, care are nevoie lîngă el de o femeie care să-l înțeleagă”, a povestit Mihaela Constantinescu.

 

Citește și:

EXCLUSIV: Anastasia Lazariuc, cum nu ai văzut-o niciodată!

Mihai Constantinescu a fost operat pe cord de două ori. Ce spune despre situația lui Busu

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1