Care a fost cea mai mare temere a Deliei după ce a sărit de la 10 metri

delia_concert.jpg

delia concert sala palatului salt inaltime 10 metri
Delia a sărit de la 10 metri şi i-a speriat pe spectatori
foto: arhiva personală

După trei zile de spectacole la Sala Palatului, Delia a tras linie şi a adunat! Şi are cu ce se lăuda. A cântat cu sala plină, iar la final s-a declarat extrem de mulţumită. Adrenalina concertelor a fîăcut-o să nu închidă un ochi nici după ce a ajuns acasă, dar cea mai mare grijă a ei, ca şi a spectatorilor cărora le-a dat mari emoţii, a fost saltul de la 10 metri.

Delia nu şi-a băgat doar fanii şi mama, care s-a aflat în public în timpul spectacolului, în panică după ce a sărit de la înălţime. Artista a mărturisit că şi ea a avut temeri legate de momentul care i-a lăsat pe cei prezenţi cu gurile căscate. Solista a intrat în direct pe pagina ei de Facebook unde a explicat că a stat cu inima strânsă în timpul momentului.

delia.jpg

delia concert sala palatului salt inaltime 10 metri
Artista a intrat în direct cu fanii de pe Facebook
foto: captură video

"Nu vreţi ce ştiţi ce a fost în sufletul meu. Am sărit, dar în acel moment m-am gândit ce o să fac dacă nu o să meargă totul aşa cum am planificat. Dacă o să-mi rup vreun picior sau o să-mi luxez vreo mână?! Dacă păţeam asta în prima zi de spectacol era clar că nu aveam cum să cânt până la finele show-ului şi nici să susţin celelalte două concerte. A fost un fel de bungee-jumping cu aterizare controlată. Mi-a plăcut şi mai vreau!", a spus artista.

După această perioadă aglomerată, Delia a explicat că va pleca în vacanţă pentru a se relaxa şi a pregăti ceva special.  

"Am nevoie de o mini vacanţă. Nu am stat foarte mult după spectacole. După cele trei concerte de la Sala Palatului, am cântat la Oradea şi am nevoie de 10-13 zile doar pentru mine ca să stau să mă gândesc la lucruri. Vreau să pregătesc următorul proiect şi îmi doresc să o fac mai din timp. Voi lansa şi o piesă nouă în aprilie-mai, despre soacre, la care trebuie să filmez şi videoclip", a completat artista.   

Loading...

Citește și

  • delia

    Delia munceşte pe brânci pentru seria de concerte "Psihedelia" pe care le va susţine la începutul lunii viitoare la Sala Palatului. Artista şi echipa ei pregătesc coregrafii speciale, cu elemente care îi vor lăsa pe spectatori mască, dar se pare că solista a suferit un accident chiar la repetiţiile intense pe care le face în aceste zile.

  • Cântăreaţa se află în toate topurile muzicale, iar pe scenă este, de departe, cea mai cameleonică vedetă. Ea deţine, în impresionanta recuzită, zeci de ţinute sofisticate şi exotice, dar şi peruci trăsnite, în toate culorile curcubeului.

  • delia cheala

    Şi anul acesta, solista şi jurata de la “X Factor” şi “iUmor” de la Antena 1 vrea să-i dea gata pe fanii ei cu trei show-uri extravagante. Delia se pregăteşte intens şi face repetiţii pentru cele trei zile, 4, 5 şi 6 martie de la Sala Palatului.

  • psihedelia

    În ultimii ani, Delia dorește să fie cât mai surprinzătoare la concerte. Pe 4 martie, în cadrul spectacolului „PsiheDelia”, artista și-a forțat limitele și aproape că și-a riscat viața pentru a realiza un moment palpitant.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1