Care este «asul din mâneca» reprezentanților României la Eurovision

alex_ilinca.jpg

alex ilinca
Alex și Ilinca au mari emoții
Foto: Facebook

Cei doi reprezentanți ai României la Eurovision, Alex Florea și Ilinca Băcilă, sunt cu emoțiile la cote maxime. Joi, 11 mai, are loc semifinala de care se leagă toate speranțele lor. Dacă reușesc să treacă mai departe, cei doi au șanse reale să facă o figură frumoasă și să ducă România sus în clasamentul finalei de sâmbătă, 13 mai.

De când au ajuns la Kiev, cei doi tineri talentați au fost asaltați de jurnaliști și fani. Dacă întrebările reporterilor veniți din Europa i-au făcut să-și aleagă cuvintele cu grijă și să încerce să-i impresioneze pe aceștia, în fața fanilor, Ilinca și Alex au fost naturali și au zâmbit cu gura până la urechi, fiind fericiți să se încarece cu energie pozitivă.

fani2.jpg

eurovision romania
Ilinca și Alex sunt optimiști
Foto: Facebook

fani.jpg

fani eurovision
Întâlnirea cu fanii le-a adus o doză binevenită de energie
Foto: Facebook

Balerina Luisa Smetanina revine la Eurovision

Luisa Smetanina a fost coregrafă și balerină în 2003, la Riga, când a concurat Nicola pe scena Eurovision, iar acum a revenit pentru a fi alături de Alex Florea și Ilinca Băcilă. Tinerii mizează pe talentul și experiența balerinei, așa că au apelat la serviciile ei.

Nicola, pe atunci căsătorită cu Mihai Alexandru , a cântat o melodie compusă de acesta, ca și piesa  “Yodel it” din acest an. România s-a clasat atunci pe locul 10, cu cele mai multe puncte obținute de România până la acea vreme.

Luisa a fost coregrafa vedetelor la TVR, la Școala Vedetelor, Festivalul Mamaia, Cerbul de Aur, din 1991 până în 2007, iar anul acesta a ținut să fie din nou aproape de Mihai Alexandru și de cei doi tineri care cântă piesa acestuia. Ea speră să le poarte noroc reprezentanților noștri care urcă pe scenă joi, 11 mai, în cea de-a doua semifinală. Finala are loc sâmbătă, 13 mai.

Loading...

Citește și

  • alex

    Emoții din ce în ce mai mari, atât pentru reprezentanții româniei la Eurovision, Ilinca Băcilă și Alex Florea, dar și pentru toți românii, care îi susțin din toată inima. Duminică, 7 mai, a avut loc deschiderea oficială a ediției Eurovision 2017, în fața Palatului Mariyinsky. Ilinca și Alex au făcut senzație pe covorul roșu, fiind asaltați de fani, fotografi și ziariști, care deja îi văd câștigătorii ediției.

  • Ilinca Băcilă (18 ani) și Alex Florea (25 de ani), câștigătorii Selecției Naționale cu piesa ”Yodel It”, au ajuns pe 1 mai la Kiev, orașul care va găzdui, în perioada 9-13 mai, Eurovision Song Contest 2017.

  • Alex Florea (25 ani) şi Ilinca Băcilă (18 ani), concurenţii noştri la Eurovision, speră să dea lovitura la Kiev, cu piesa lor, ”Yodel it”. Din păcate, ei au pornit cu stângul în marea competiţie, căci, la prima repetiţie, Alex a căzut de pe tunul adus pe scenă drept decor şi s-a tăiat la mâini.

  • Alex Florea (25 de ani) și Ilinca Băcilă (18 ani) sunt preferații publicului, dar mai ales ai ziariștilor, care îi cotează bine la Kiev, Ucraina, unde are loc în acest an competiția internațională Eurovision 2017.