Care e mai sexy? Marin şi Răduleasca se «bat» în motoare

10-11-v-andreea-marin.jpg

Andreea Marin s-a pozat pe o motocicletă scumpă, în vacanță
Citeste tot despre: 

Andreea Marin (43 de ani) și Mihaela Rădulescu (49 de ani) nu ratează nici o ocazie să se copieze, iar ultimele lor fotografii de pe conturile sociale sunt dovada că nu renunță la competiție. După ce Mihaela Rădulescu s-a pozat pe motor, în vacanța de vară, pasiune pe care o are de la fostul ei iubit, Dani Oțil, campion la acest sport, iată că și eterna ei rivală, Andreea Marin, a postat recent pe Facebook un instantaneu similar.

Dar ele au mai tras cu ochiul în grădina celeilalte și când au lansat cărți despre viața lor ori când și-au deschis magazine de haine. Mai mult, ambele au fost căsătorite cu același bărbat, Ștefan Bănică Jr.  Producătorii PRO TV au reușit anul trecut să le reunească pe cele două dive la aceeași emisiune, „Dancing with the stars”, un show de dans, unde Mihaela era prezentatoare, iar Andreea ocupa locul de jurat.

Ca o altă coincidență, ele au bifat câte trei căsnicii și au avut iubiți cu zece ani mai tineri: Răduleasca, pe Dani Oțil, iar ”Zâna”, pe frumușelul turc Tuncay Ozturk. Și, ca să mai îndulcească lucrurile, ele au făcut reclamă, la câteva luni distanță, la aceeași marcă de miere. 

10-11-v-mihalea-doar-o-poza-.jpg

Mihaela Rădulescu participă la competiții sportive

 

loading...
Loading...