Care e mai sexy? Actuala soţie şi fosta nevastă a lui Ilie Năstase, în ipostaze explozive pe plajă

ioana_nastase-brigitte_sfat_colaj.jpg

ioana nastase brigitte nastase plaja costum de baie
Ioana Năstase şi Brigitte Năstase, în costume de baie pe plajă la Mamaia
foto: colaj Click!

Dacă ar fi să analizăm femeile care i-au marcat ultimii ani lui Ilie Năstase, am putea spune că fostul tenismen are un anumit tipar după care le alege. Obligatoriu brunete şi cu forme apetisante sunt criteriile definitorii. Recent, actuala nevastă a fostului număr 1 mondial a fost surprinsă de fotoreporterii Click! pe plajă la Mamaia, în costum de baie, demonstrând că poţi să ai un trup perfect şi fără operaţii estetice. Sută la sută naturală, Ioana Năstase s-a relaxat pe şezlong într-un costum de baie minuscul, care abia i-a acoperit sânii.

În timp ce Brigitte (42), actuala doamnă Pastramă, a băgat mâna adânc în buzunar pentru a ajunge la formele voluptoase de azi, Ioana Năstase, femeia pe care Ilie Năstase se pregăteşte să o ducă la altar luna viitoare, pe 17 august, arată senzaţional şi fără intervenţii estetice.  

Conform propriilor ei mărturisiri, Brigitte ar fi cheltuit aproape 50.000 de, exact valoarea marelui premiu pus în joc la „Ferma”, unde şi-a cunoscut actualul soţ, pe Florin Pastramă, pentru a se "tuna".

brigitte-nastase-plaja_2.jpg

brigitte nastase costum de baie plaja
Brigitte Năstase, fosta nevastă a lui Ilie, actuală doamnă Pastramă
foto: Click!

„Pentru faţa mea dau toţi banii”, spunea ea, la PRO TV. Bruneta a dat peste 30.000 de euro pentru a-şi ridica toţi muşchii feţei şi a avea pielea perfect întinsă, fără nici un rid.  Cele nu mai puţin de 19 operaţii la nivelul feţei au fost realizate la o clinică din Germania. Intervenţiile estetice au continuat în Turcia, în 2017, unde a făcut tratamente de îndesire a părului (2.500 €) şi de reîntinerire a pielii, pe faţă şi pe gât (1.000 €), implant de sprâncene (3.000 €), remodelarea bustului (4.500 €) şi a nasului (rinoplastie) (3.000 €) şi o mărire a posteriorului cu remodelarea feselor (6.000 €). 

În urmă cu două veri, Brigitte făcea parada rezultatelor tuturor operaţiilor estetice pe o plajă din Mamaia, unde îşi etala silicoanele şi posteriorul bombat. 

brigitte-nastase-plaja_3.jpg

brigitte nastase costum de baie plaja mamaia
Brigitte a investit cel puţin 50.000 de euro pentru a se "tuna"
foto: Click!

Iată că doi ani mai târziu, o regăsim pe actuala nevastă a lui Ilie Năstase în ipostaze explozive. Diferernţa dintre ele este că Ioana este complet naturală. Are şi ea 43 de ani şi se laudă cu un corp tonifiat de adolescentă. Doamna Năstase s-a aşezat când pe burtă, când pe spate, iar aceste mişcări lascive au înnebunit spectatorii. Ea nu a avut însă ochi pentru nimeni, trăgând chiar un pui de somn în zgomotul valurilor.

ioana_nastase_sezlong.jpg

ioana nastase costum de baie plaja mamaia
Ioana Năstase, pe plajă la Mamaia, într-un costum de baie care abia i-a acoperit formele cu care a înzestrat-o mama natură
foto: Mihai Ionescu

Să nu vă imaginaţi însă că Ioana a ajuns la aceste forme fără efort. Doamna Năstase este încă la dietă, pentru că îşi doreşte să arate perfect în rochia de mireasă luna viitoare, la braţul soţului ei. A reuşit să slăbească în câteva luni 7 kilograme.

ioana_nastase_plaja.jpg

ioana nastase costum de baie plaja mamaia
Ioana Năstase, noua parteneră de viaţă a lui Ilie Năstase
foto: Mihai Ionescu
 

Amalia Năstase se reinventează şi ea după ce a slăbit 25 de kg

Amalia Năstase începe şi ea să-şi recapete formele cu care l-a cucerit în trecut pe Ilie Năstase. Bruneta este la dietă de trei luni. A slăbit 22 de kilograme şi îşi doreşte să mai dea jos măcar jumătate din cât a reuşit până acum. Femeia de afaceri a ajuns la 75 de kilograme, dar începutul a fost extrem de greu. Amalia Năstase a intrat într-un programul medical și nutrițional al profesorului italian Giuseppe Castaldo, adaptat nevoilor ei.

amalia_nastase.jpg

amalia nastase dieta oloproteica
Amalia Năstase a slăbit 25 de kg şi arată senzaţional
Foto: arhivă personală

Este vorba despre dieta oloproteică cu care a slăbit spectaculos, motiv pentru care a reînceput să poarte rochii mulate şi scurte.

 

Citeşte şi:

 

Ilie Năstase se gândește să devină din nou tătic: «Dacă e fetiță o vom face jucătoare de tenis»

Ilie Năstase s-a însurat a cincea oară. Prima imagine de la cununia cu Ioana Simion

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1