Cârcotașii se întorc! Au planuri mari pentru noul sezon

carcotasi2.jpg

cronica carcotasilor
Ioana, Șerban și Codruț revin cu Cronica Cârcotașilor

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cronica Cârcotașilor se pregătește de un nou sezon la Prima TV. Miercuri, 13 septembrie de la ora 20.30 veți vedea cât de grea a fost tăcerea pentru Ioana Petric, Șerban Huidu și Codruț Kegheș.

Pentru Cârcotași  tăcerea e tot mai grea și nu mai au răbdare. Ioana, Șerban și Dezbrăcatu’ de abia așteaptă să se „dezlănțuie” de miercuri, 13 septembrie, la Prima TV. Cronica Cârcotașilor va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.30. 

Cârcotașa Ioana Petric ne-a spus: „Tăcerea a fost atât de grea încât îmi vine să urlu cât mă țin plămânii <<mi-a fost dor să vin la muncă! >>. Mi-am încărcat bateriile când la munte, când la mare. Am petrecut două săptămâni de vis în Grecia si am încheiat oficial vacanța la Vadu. Asta după ce am trăit aventura vieții mele în drumeție prin Munții Bucegi. Oricum, m-am plimbat atât de mult încât aproape am uitat unde stau și plimbările astea o să se concretizeze cât de curând într-un blog.”

carcotasi_1.jpg

carcotasi
Cârcotașii sunt puși pe fapte mari

 

Codruț Kegheș alias Dezbrăcatu’ abia așteaptă să-și facă treaba pentru că: “La ce se întâmplă în țara asta …măcar să mai zâmbim, dacă altceva e imposibil sau scump.” Pentru el a fost una dintre cele mai frumoase vacanțe petrecute alături de băiatul lui: “Totul a fost combinat cu mare, soare, muncă și dormit în rulota de care ne-am îndrăgostit! Am cunoscut mulți oameni de calitate cu care abia aștept să ne reîntâlnim!”

Dacă ar fi să facă un top rușinică al tuturor evenimentelor petrecute de la ultima emisiune până azi, cârcotașul suprem, Șerban Huidu pune pe primul loc PSD care și-a votat căderea propriului guvern iar pe următoarele locuri ar fi: “Premierul Tudose care nu ține bani la bănci și Dragnea brazilianul.” Cât despre sezonul 36 al Cronicii Cârcotașilor și de cât de grea a fost tăcerea, Șerban spune: “Se poate vedea din noul promo. Ne-am simțit neputicioși în fața avalanșei de evenimente”.

Cronica Cârcotaşilor a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele 35 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Cea mai longevivă emisiune de divertisment din România revine cu un nou sezon, din 13 septembrie, în fiecare miercuri de la ora 20:30, la Prima TV.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • „După vacanţa aceasta din Creta, aş mai avea nevoie de încă una, să mă odihnesc”, spune Ioana Petric, prezentatoarea emisiunii „Cronica Cârcotaşilor” de la Prima TV. Suntem convinşi că nici în cea de-a doua nu ar sta prea mult să doarmă. Pur şi simplu nu e genul ei. Aşa că şefii nu i-au mai prelungit concediul şi din 13 septembrie o cheamă pe platourile de filmare.

  • Cu un ochi râde, cu altul plânge! De ani de zile, ne-a amuzat şi ne-a făcut serile mai vesele, dar niciodată n-am ştiut ce se ascunde în sufletul lui. Omul responsabil cu umorul la Prima TV, la “Cronica Cârcotaşilor”, dar şi la noua emisiune, “Chef Dezbrăcatu”, are o poveste de viaţă sfâşietoare. Codruţ Kegheş ne-a vorbit, în exclusivitate, despre dramele prin care a trecut.

  • Emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”, prezentată de Ioana Petric, Codruț Keghes (Cătălin Dezbrăcatu’) și de Șerban Huidu revine de astăzi, orele 20.30, la PRIMA TV, cu forţe proaspete.

  • serban huidu

    Prima emisiune Cronica Cârcotașilor a fost difuzată pe micile ecrane în anul 2000, iar în următoarele cele peste 30 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Timp de 16 ani de zile, showul de satiră a continuat să aducă zâmbete pe chipurile românilor.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5