Când va îmbrăca Andreea Berecleanu rochia de mireasă. Cum se simte ca femeie măritată

berecleanu_sot.jpg

andreea berecleanu cununie civila
Andreea Berecleanu și Constantin Stan s-au cununat civil duminică, 18 septembrie
foto: arhivă personală

Andreea Berecleanu și Constantin Stan sunt hotărâți să treacă prin tot ritualul căsătoriei, după ce duminică, 18 septembrie, și-au spus ”Da!” în fața primăriței Gabriela Vrânceanu-Firea. știrista de la Antena 1 va îmbrăca din nou rochia de mireasă, după 18 ani de la prima ei nuntă.

Andreea Berecleanu va păși din nou spre altar, pentru cununia religioasă cu chirurgul vedetelor, Constantin Stan. Prezentatoarea principalei emisiuni de știri de la Antena 1 și cunoscutul medic estetician își vor jura credință în biserică, după cununia civilă din weekend-ul trecut. Ceremonia religioasă este programată pentru luna noiembrie.

Vestea cununiei Andreei Berecleanu cu Constantin Stan a surprins pe multă lume, mai ales că prezentatoarea de la Observator spunea cu ceva timp în urmă că nu se grăbește să ajungă la altar. „M-am măritat devreme şi a durat 15 ani. Cred că oficializarea ar fi binevenită, mă simt perfect ca femeie măritată, dar şi ca iubită fără acte. Dar nu mă gândesc la asta acum, atât timp cât lucrurile merg ca într-o familie, adică suntem o adevărată familie. Încă de anul trecut locuim cu toţii şi Constantin se implică 100% în creşterea şi educaţia copiilor”, spunea Andreea Berecleanu, pentru revista „OK!”, la sfârșitul anului 2014.

Andreea Berecleanu a fost căsătorită 15 ani cu Andrei Zaharescu. Cei doi au împreună doi copii, Eva (15 ani) și Petru (11 ani).

andreea-berecleanu-andrei-zaharescu-divort.jpg

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au divorțat în 2013, după 15 ani de căsnicie
foto: arhiva Click!

 

Loading...

Citește și

 • andreea berecleanu constantin stan cununie nasi

  După trei ani de iubire, Andreea Berecleanu şi Constantin Stan şi-au ofcializat duminică (18 septembrie) relaţia, în prezenâa rudelor şi prietenilor apropiaţi. Alături celor doi miri le-au fost Gabriela Firea şi soţul său, Costel Florentin Pandele, dar şi naşii pe care vedeta de televiziune i-a ales în persoana Ilenei Badiu şi a soţului acesteia, medicul chirurg Cătălin Badiu.

 • berecleanu sot

  Prezentatoarea Andreea Berecleanu (41 de ani) și medicul estetician Constantin Stan au spus „Da” în fața ofițerului stării civile, duminică (18 septembrie). Evenimentul a avut loc la Primăria Municipiului București, primarul Gabriela Firea a fost cea care a oficiat evenimentul.

 • andreea berecleanu andrei zaharescu

  Andreea Berecleanu (39 de ani) şi Andrei Zaharescu (54 de ani) s-au despărţit în urmă cu doi ani după un mariaj ce a durat 15 ani, însă nici acum nu au reuşit să o dea la pace. Prezentatoarea tv l-a dat în judecată pe fostul soţ fiindcă nu a mai plătit pensia alimentară de mai bine de 7 luni, iar suma a ajuns la aproape 10.000 de euro.

 • andreea berecleanu nunta constantin stan

  A doua oară e cu noroc. Pe asta s-a bazat frumoasa Andreea Berecleanu, care ieri a păşit din nou la Starea Civilă, la 3 ani de la divorţul de Andrei Zaharescu. Ştirista de la Antena 1 a făcut pasul cel mare şi s-a căsătorit cu medicul estetician Constantin Stan, într-o discreţie totală.

 • andreea berecleanu cununie civila

  Andreea Berecleanu a oficializat relația pe care o are de trei ani cu medicul estetician Constantin Stan, duminică, 18 septembrie, în cadrul unei ceremonii foarte restrânse. Nu puteau lipsi însă copiii pe care Andreea îi are din prima ei căsnicie, Eva și Petru. Fiica știristei a atras atenția tuturor, într-o rochie cu umerii evidențiați.

 • andreea berecleanu legea antifumat

  Andreea Berecleanu (41 de ani) este o mamă mândră și nu se sfiește s-o arate! Prezentatoarea principalului program de știri de la Antena 1 a distribuit o fotografie cu fiica ei îmbrăcată într-una din creațiile designerului ei preferat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1