Adela Popescu s-a urcat pe cântar. Cum a slăbit 10 kg în timp record

adela-popescu-nastere.jpg

adela popescu slabit
Adela Popescu a reuşit să slăbească rapid după a doua sarcină
Foto: Instagram

Cântarul îi dă veşti bune Adelei Popescu. La cinci săptîmâni după ce a născut al doilea copil, vedeta Pro Tv a reuşit să scape de o mare mare din kilogramele pe care le-a acumulat în sarcină. Prezentatoarea "Vorbeşte lumea" le-a mărturisit apropiaţilor că a reuşit să slăbească până acum aproape 10 kilograme fără să ţină dietă sau să facă sport.

Adela Popescu vine cu veşti noi din concediul de maternitate. Soţia lui Radu Vâlcan se ocupă de cei doi copii ai cuplului, Alexandru şi Andrei, dar îi acordă o atenţie sporită celui din urmă fiind doar un bebeluş de o lună. Actriţa a născut natural, iar travaliul de cinci ore a fost foarte chinuitor pentru ea. Chiar prezentatoarea tv povestea că durerile naşterii au fost atât de mari că nu a mai reuşit să le spună medicilor absolut nimic. "Doar ridicam un deget când aveam contracţii", mărturisea Adela.

La cinci săptămâni de la acel moment, vedeta a uitat de calvarul prin care a trecut şi este preocupată de acul cântarului. Adela Popescu s-a fotografiat pe cântar înainte de a pleca la maternitate şi la mai bine de o lună de atunci pentru a face comparaţie şi a vedea cât a reuşit să slăbească. "Înainte să nasc. Revin și cu un update de azi, la o lună și câteva zile după. Adică vreau să mă cântăresc înainte să văd exact cum stau și apoi hotărăsc dacă va arăt sau nu", îşi anunţa Adela fanii înainte de a naşte.  

adela_cantar_inainte.jpg

adela popescu cantar
Adela Popescu s-a cântărit înainte să plece la maternitate
Foto: arhivă personală

Proaspăta mămică se pare că a dat jos în jur de 10 kilograme şi a şi explicat cum.

adela_cantar_dupa.jpg

adela popescu cantar la o luna dupa nastere
Atât îi indică Adelei Popescu cântarul la o lună după naştere
Foto: arhivă personală

"Eu alăptez la greu. Atât", a notat Adela pe contul ei de Instagram atunci când a fost întrebată cum a reuşit să ajungă la noua ei siluetă. Actriţa mai are de dat jos aproximativ 5 kilograme.

Cât s-a îngrăşat Adela Popescu la prima sarcină

Actriţa a mărturisit că după prima sarcină s-a îngrăşat în jur de 18 kilograme, dar după ce a terminat perioada de alăptare, a recurs la un regim bazat pe două produse alimentare: iaurt şi fructe confiate, care au ajutat-o să-şi recapete silueta.

 

"Toţi oamenii m-au sfătuit să nu fac efort prea mare atâta timp cât alăptez, pentru că există riscul să pierd lactaţia, ceea ce nu îmi doresc. Am dat jos, totuşi, câteva kilograme, pe bază de oboseală. În două luni şi jumate am slăbit 11 kilograme fără să fac nimic special, nu am ţinut nici dietă şi nu am făcut nici sport”,mărturisea Adela Popescu după prima sarcină.      

 

Citeşte şi:

 

Cum arată Adela Popescu în ultimul trimestru de sarcină. Iată ce rochie îndrăzneaţă a purtat!

Adela Popescu, pe ultima sută de metri cu sarcina. Cum arată gravidă în 9 luni

 

 

Loading...

Citește și

  • Adela Popescu are o familie minunată, compusă din doi băieței care îi fac zilele mai frumoase și un soț iubitor, cu care se înțelege din priviri. Totuși, nostalgia noului an care tocmai a venit se pare că a transportat-o pe actriță în trecut, aceasta amintindu-și de vremurile în care făcea furori pe micile ecrane. Radu Vâlcan n-a lăsat-o prea mult să „viseze” însă, și a adus-o rapid cu picioarele pe pământ, prin intermediul unei adevărate declarații de dragoste.

  • Adela Popescu a născut duminică dimineață, 9 decembrie, un băiețel perfect sănătos, iar cei doi părinți sunt foarte mândri și bucuroși. Radu Vâlcan i-a fost alături în fiecare moment Adelei. Ambii părinți au publicat fotografii din spital și au mărturisit că sunt foarte fericiți.