Când nu urcă pe scenă, Ion Dichiseanu e agent imobiliar

12-13-vedezxcxzczxte-1.jpg

ion dichiseanu
Click! l-a surprins pe actor în timp ce negocia cu noii săi chiriași, pentru 700 de euro, spațiul pe care îl deține în buricul Capitalei

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

La venerabila vârstă de 81 de ani, marele actor Ion Dichiseanu nu moare deloc de foame. Are o pensie de aproximativ 1.500 lei, continuă să câştige şi din spectacole, în jur de 150 de lei pentru o reprezentaţie, iar chiria spaţiului deţinut încă din 1991 îi mai bagă în buzunar ale câteva sute de euro.

Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Dichi, îmbrăcat elegant, cu ochelarii fumurii pe nas, în timp ce trăgea cu nesaţ dintr-o ţigară. Oferea detalii despre imobilul  său comercial unui cuplu interesat să-l închirieze. ”Am de 24 de ani acest spaţiu şi a fost permanent închiriat. A funcţionat o perioadă foarte bună ca minimarket, iar ultimele cinci luni au închiriat nişte turci pentru pizzerie, doar că nu le-a mers şi au închis. Aşa înveţi ce merge şi ce nu. Financiar vorbind, spaţiul acesta pot să spun că m-a ajutat foarte mult. Din păcate nu mai am altele”, ne-a declarat Ion Dichiseanu.

După scurta vizionare, şi-a strâns mâna cu noii săi chiriaşi apoi s-a grăbit să achite o factură. Şi-a mai aprins o ţigară şi a luat-o agale, spre zona Armenească. Era mulţumit că a reuşit să încheie tranzacţia, pentru 700 de euro pe lună: ”Acel cuplu vrea să deschidă o cofetărie aici. Le-am spus de la început să nu facă gălăgie, că vreau să mă am bine cu vecinii”, ne-a mai dezvăluit artistul.

12-13-vedxzcxzete-2.jpg

ion dichiseanu
Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Ion Dichiseanu chiar în mijlocul negocierilor, la spaţiul pe care îl avea de închiriat

Ion Dichiseanu are însă şi alte surse de venit. Pensia, de aproximativ 1.500 de lei, dar şi banii din spectacole: ”Într-un teatru particular repeţi de zece, douăzeci de ori până ieşi la rampă cu un spectacol. Primesc 150 de lei pe reprezentaţie, dar nu mă plâng, aceasta este menirea mea pe pământ şi nu o văd ca pe un sacrificiu”, susţine el. Ion Dichiseanu şi-a petrecut 53 de ani pe marea scenă a teatrului, însă această meserie, în care şi-a pus tot sufletul, nu l-a îmbogăţit, ca pe marii actori de la Hollywood, deşi este catalogat drept unul dintre cei mai buni actori din ţară.

Ion Dichiseanu închiriază şi face bani frumoşi

 • ion dichiseanu
  Ion Dichiseanu scoate bani buni din închirierea unui spaţiu pe care îl deţine în Centrul Capitalei
  Foto: Blitz
 • ion dichiseanu
  Fotoreporterii Click! l-au surprins în timp ce negocia cu doi posibili chiriaşi
  Foto: Blitz
 • ion dichiseanu
  Dichiseanu solicită 700 de euro pentru spaţiu, care ar putea găzdui în curând o cofetărie
  Foto: Blitz
 • ion dichiseanu
  După o rundă de discuţii, părţile par că au ajuns la o înţelegere
  Foto: Blitz
 • ion dichiseanu
  Mulţumit de rezultat, Ion Dichiseanu o ia încet pe stradă, spre zona Armenească
  Foto: Blitz
 • Maximize

1/5

Şi ei îşi rotunjesc pensia cum pot

Deși încasează de ani buni pensia, colegii de breaslă ai lui Ion Dichiseanu au şi alte activități care îi ajută să și-o dubleze. Spre exemplu, de mai bine de șase ani, Stela Popescu și Alexandru Arșinel fac reclamă lanțului de farmacii Catena și zilnic îi vezi la televizor cu replici haioase şi, în urma acestor clipuri de câteva secunde, cei doi actori de comedie încasează mii de euro. Cristina Stamate nu a avut norocul să fie solicitată în reclame tv, însă ea joacă păcănele. Actrița câștigă sporadic sume mici, de câteva sute de lei.

12-13-vedezxczxte-stela-si-arsinel.jpg

Stela Popescu si Alexandru Arşinel
Stela Popescu şi Arşinel fac reclamă la farmacie

12-13-vedxzxete-cristina-stamate.jpg

Cristina Stamate
Cristina Stamate îşi înmulţeşte lovelele la păcănele

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5