Când îşi înmormântează Rona Hartner tatăl. Părintele artistei s-a stins după o lungă suferinţă

rona_hartner_paris.jpg

Rona Hartner
Foto: Arhiva personală

Rona Hartner este devastată. Deşi a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca să-l salveze, actriţa s-a văzut neputincioasă în faţa suferinţei părintelui ei. Bărbatul s-a stins la 79 de ani. Ceremonia de înmormântare va avea loc miercuri, de la ora 12, la cimitirul Belu catolic.

Actrița Rona Hartner este în doliu. După o suferință de două luni, tatăl actriței a pierdut lupta cu viaţa. El suferea de cancer. Artista a fost cea care a împărtășit teribila veste împreună cu fanii. 

rona_tata.jpg

rona hartner tata inmormantare
Rona Hartner este extrem de afectată
foto: arhiva personală

”S-a născut în duminica de Florii. Și s-a stins azi duminică într-o pace deplină! Odihnește-te-n pace, Daddy! O să îmi lipsești. Nimeni nu te poate înlocui. E prea mare liniștea!”, a scris Rona pe pagina sa de socializare. Prietenii i-au transmis condoleanţe şi sunt alături de ea în aceste clipe grele. Actriţa a avut orelație cu totul specială cu părintele său.

"Pe vremuri se anunța la ziar pentru cei apropiați ora si ziua înmormântării. Iată că azi vă anunț că pe ultimul drum tata va merge miercuri la ora 12 la cimitirul Belu catolic , cu liturghie catolică la Capela Sfânta Ana. Apropiații sau cei ce l-au cunoscut sunt invitați. Mulțumesc de gândurile bune si de rugăciuni". a mai scris Rona Hartner pe pagina ei de socializare. 

Loading...

Citește și

  • Atentatele de la Paris de vineri seară (13 noiembrie) au lăsat o lume întreagă în stare de şoc. Rona Hartner este stabilită la Paris de ani buni cu mama şi fiica ei. Artista a vorbit cu reporterii Click! şi a mărturisit că stă la o distanţă egală de zonele atacate de terorişti. Fiica ei se afla la tatăl ei, foarte aproape de locul unde a fost găsită maşina teroriştilor, dar nu a avut nici o problemă. Rona a povestit că atmosfera din Paris e una apăsătoare şi artistei îi e foarte frică. motiv pentru care se gândeşte serios să revină în România.

  • rona hartner iulia albu

    Scandal monstru în showbiz! Mărul discordiei? O rochie semnată de Liza Panait şi purtată de Rona Hartner.

  • Este excentrică, veselă, carismatică, are o viață de roman și nu se ferește să vorbească despre ea. Cu o zi înainte să revină pe micul ecran la “Te cunosc de undeva”, emisiunea care va începe mâine, de la 20.30 la Antena 1,“ Rona Hartner (41 de ani) și-a deschis sufletul pentru Click!

  • rona hartner

    Tatăl Ronei Hartner a fost diagnosticat cu cancer pulmonar în stadiul IV și de atunci artista nu mai are liniște. Actriţa a revenit în ţară şi la fel a făcut şi fratele ei, Reon, sosit din Canada.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1