Când botează Sânziana Buruiană fetiţa. Proaspăta mămică are probleme

sanzi112-13-vedete-sanziana.jpg

Sânziana, care a născut pe 7 ianuarie, şi-a asortat bebeluşa la ţinuta ei roz-bombon

Sânziana Buruiană şi-a revenit după operaţia de cezariană pe care a suferit-o în urmă cu aproape o lună şi s-a pus pe planificări serioase. Blondina pregăteşte botezul fiicei sale, însă planurile i-au cam fost date peste cap. Pentru că luna viitoare intrăm în postul Paştelui, Sânzi va trebui să se decidă dacă o va creştina pe micuţă înainte sau după această perioadă.

Sânziana Buruiană se descurcă de minune în postura de mămică. Îşi alăptează fetiţa şi o îngrijeşte ca la carte. Blondina radiază de fericire de când micuţa Isabela Ştefania Ioana a apărut în viaţa ei şi a fotbalistului Nicolae Zuluf. Apropiaţii voluptoasei blonde au povestit pentru Click! că fosta asistentă tv se pregăteşte intens pentru slujba de creştinarea a fetiţei, însă are o mare dilemă. "Sânziana nu este hotărâtă dacă face botezul înainte sau după postul Paştelui. A vorbit cu un preot şi a aflat că poate să o creştineze pe cea mică la 6 martie, când bebeluşul va avea două luni de viaţă, sau după 1 mai. După Paşte, fetiţa va fi mai maricică. Intrăm în postul Paştelui la data de 13 martie, iar în cele 40 de zile, nu doar că nu se mănâncă de dulce, ci nu se fac nici petreceri", ne-a povestit surse din anturajul blondinei.  

nasi_sanzi.jpg

nasi fetita sanziana buruiana daniela stan dansatoare salam
Daniela Stan şi iubitul ei Gabi vor fi părinţi spirituali pentru micuţa Ştefania isabela
foto: Arhiva Personală

Părinţi spirituali pentru fetiţa Sânzienei vor fi Daniela Stan, fosta dansatoare a lui Florin Salam, şi iubitul ei, însă Sânziana ia în calcul posibilitatea de a-i pune fetiţei chiar două perechi de naşi. Deşi se vehicula că Andreea Tonciu va avea şi ea acest rol, se pare că blonda va opta pentru naşii ei de cununie, care să-i boteze şi fetiţa.  

Până la marele eveniment, Sânziana Buruiană are treabă multă. Îţi alege ţinutele, restaurantul, mărturiile, ornamentele florale şi face şi reface lista invitaţilor. Dacă în îngrijirea fetiţei o ajută soacra, la organizare blonda preferă să se ocupe singură, căci are experienţa nunţii de toamna trecută cu Zuluf, pe care şi-a planificat-o în cel mai mic detaliu.    

Loading...
 
 

Citește și

  • sanziana buruiana fetita bebelus anestezia

    Sânziana Buruiană a născut o fetiţă joi la prânz (7 ianuarie), la o clinică privată din Bucureşti. Proaspăta mămică este în culmea fericirii şi se simte foarte bine după operaţia de cezariană, iar micuţa Isabela Ioana Ştefania îi aduce deja numai bucurii.

  • sanziana buruiana

    A vrut să nască de Sfântul Ştefan (28 decembrie), dar a ajuns la spital tot în zi de sărbătoare! Sânziana Buruiană şi-a anulat programarea pentru operaţia de cezariană de la finele anului trecut şi a mai aşteptat o sătămână până la momentul naşterii.

  • Sânziana Buruiană (30 de ani) şi Nicolae Zuluf (27 de ani) și-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu. Evenimentul a avut loc duminică (18 octombrie), la Biserica Podeanu, unde mirii au ajuns în jurul orei 16.15. Fosta asistentă tv a uimit pe toată lumea cu rochia ei extrem de sexy.

  • cine este sotul sanzianei buruiana

    Sânziana Buruiană (31 de ani) s-a făcut fată de casă. Blondina s-a căsătorit religios duminică. Fosta asistentă tv s-a măritat cu mijlocaşul Nicolae Zuluf (27 de ani), sportiv care de când are o relaţie cu focoasa blondină a intrat din ce în ce mai rar pe terenul de fotbal. Click! îşi spune cine este soţul Sânzianei Buruiană.