Când începe al treilea sezon «Bravo, ai stil!». Jurații și Ilinca Vandici sunt pregătiți

bravo_ai_stil.jpg

bravo ai stil
Răzvan a părăsit emisiunea la începutul anului
Foto: Instagram

Nici nu se terminase cel de-al doilea sezon "Bravo, ai stil!" că preselecțiile pentru cel de-al treilea capitol al aventurii erau deja în toi. Chiar dacă Andreea Bănică a încheiat sezonul precedent în postura de prezentatoare, Ilinca Vandici este pregătită să-și reia vechiul rol în show.

Chiar dacă a născut de doar o lună, vedeta a început deja munca. Alături de jurații Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și de  Răzvan Ciobanu, aceasta a realizat o ședință foto pentru promovarea noului sezon.

Vestea bună este că emisiunea va începe mai curând decât și-au imaginat și cei mai optimiști dintre telespectatori. Din 28 august, noile concurente și vechea echipă le dau întâlnire celor de acasă. Competitia stilului va putea fi vizionată în timpul săptămânii de luni pana vineri, de la 16:30, urmând ca în weekenduri, în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00, să fie difuzate galele.

Loading...

Citește și

  • juriul bravo ai stil

    După două sezoane încununate de succes, emisiunea "Bravo, ai stil!" se întoarce din această toamnă. Preselecțiile sunt în toi, iar fanii show-ului așteaptă cu nerăbdare să vadă care vor fi concurentele care se vor lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

  • victor slav andreea mantea kanal d

    Toamna începe în forţă la Kanal D, cu show-uri noi, dar şi cu producţii care deja au cucerit inimile românilor. Mai mult decât atât, postul patronat de turci a investiti considerabil în tehnologie, în platouri noi şi decoruri impresionante, precum cel al Ştirilor, al îndrăgitei emisiuni „Teo Show” sau al formatului „Super Potriveală”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1