Când au început de fapt problemele în mariajul Ioanei Ginghină

ioana_ginghina.jpg

ioana ginghina
Ioana Ginghină trece prin momente grele în căsnicie
Foto: arhivă personală

Viaţa bate filmul şi o demonstrează şi Ioana Ginghină! Actriţa recunoaşte că a jucat teatru în viaţa ei reală pentru a convinge că este bine. Din păcate tensiunile în cuplu după 12 ani de mariaj cu Alexandru Papadopol au copleşit-o, iar din toamna trecută de când şatena a simţit că nu mai rezistă, a decis să depăşească momentele grele cu şedinţe de psihoterapie.

Ioana Ginghină s-a separat de soţul ei Alexandru Papadopol după 12 ani de căsnicie şi deşi acest lucru s-a aflat abia recent, se pare că cei doi aveam probleme vechi. Actriţa povesteşte pe blogul personal că încă din toamna anului trecut tensiunile din cuplu îi dădeau insomnii, aşa că a căutat ajutor la un psiholog.  "Mi-a luat mult până să accept acest lucru, că da, am nevoie de ajutor, că încercările la care mă pune viața, sunt deja prea grele pentru mine și am decis să strig. De când? Chiar de ziua mea (n.r. 21 septembrie), anul trecut, în septembrie, mi-am făcut cadou o vizită la psiholog…De ce mai exact? Somnul era din ce în ce mai prost și începusem să iau cu pumnul pastile de plante recomandate de unul și altul, dar care nu își făceau efectul. Adormeam relativ repede, însă mă trezeam după 2-3 ore și se trezea și a mea minte, plină cu gânduri și scenarii care mai de care, apoi urma nodul în stomac care nu mă mai lasa de mult să mănânc și gata cu somnul. Și asta se întâmpla noapte de noapte", a povestit actriţa pe blogul ei.

Ioana Ginghină şi fetiţa ei Ruxandra sunt foarte apropiate

Ioana a fost ajutată de prieteni, dar cel mai mare sprijin l-a primit indirect de la fetiţa ei, Ruxandra, în vârstă de 10 ani. 

"Prietenii au venit și m-au ajutat însă au și ei problemele lor, unde mai pui că sunt subiectivi, toată lumea într-un fel se gândește la ce ai putea face să «salvezi» anumite situații, nu la faptul că eu mă prăbușesc, că mă doare la propriu și joc teatru mai ceva ca în seriale, ca să arăt copilului meu, dar și societății că totul va fi bine, că totul este în regulă cu mine. Însă nu este ușor, mai ales când ești 24 din 24 alături de un suflet care se agață cu disperare de tine, că tot ce are stabil în acest moment ești tu, mama, deci trebuie să-i arați că viața merge înainte, că fericirea vine din lucrurile mici, că ne bucurăm că suntem sănătoși și că avem tot ceea ce ne trebuie, texte clasice aș putea spune, dar care pot fi luate ca reper în anumite situații.Și da, ea , Ruxi, această fetița de 10 ani este o minune, care mă ajută foarte mult că este acolo lângă mine și nu mă lasă să mă prăbușesc", a mai scris Ioana Ginghină.

Actriţa şi soţul ei nu mai locuiesc împreună de câteva luni, urmând să-şi soluţioneze oficial problemele de cuplu în această vară.  

 

Citeşte şi:

 

Ioana Ginghină, mesaj pentru Alexandru Papadopol: «Ceva mai bun nu găsim!»

Ioana Ginghină, super sexy și fără Alexandru Papadopol, la un eveniment după zvonul de divorț

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1