Ioana Ginghină, super sexy și fără Alexandru Papadopol, la un eveniment după zvonul de divorț

ioana_ginghina.jpg

Ioana Ginghină a apărut la un eveniment monden fără soțul ei
Foto: Gheorghe Chelu

Relația dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol se află în momentul de față în centrul atenției presei, dat fiind faptul că cei doi ar fi la un pas de divorț. Ioana Ginghină și-a făcut curaj și a apărut la un eveniment monden fără partenerul ei de viață, Alexandru Papadopol, despre care se spune că s-ar fi despărțit.

Ioana Ginghină și-a făcut apariția la Viva Party, însă de această dată, ea nu a apărut la brațul soțului ei, Alexandru Papadopol, ci singură. Vedeta a purtat o rochie roșie, strâmtă pe corp și a defilat cu un zâmbet pe buze și plină de încredere. Deși cei doi nu au confirmat public speculațiile, contactată de presă, Ioana nici nu a infirmat posibilitatea despărțirii de partenerul ei, explicând că în căsnicia lor situația nu este tocmai „roz”.

61006296_2334986200097548_3275765217287471104_n.jpg

Ioana Ginghină a apărut la petrecerea Viva fără soțul ei Alexandru Papadopol
Foto: Gheorghe Chelu

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol sunt pe punctul de a se despărți după 12 ani de căsnicie, iar actrița a declarat pe blogul personal că pentru ea căsniciile nu stau la baza unei relații de dragoste, iar după 12 ani, acest lucru se poate schimba radical. Ea nu consideră că există iubire în fiecare căsnicie, iar multe dintre ele nu se bazează pe înțelegere și compasiune. Ioana Ginghină a publicat un mesaj pe blogul personal unde a declarat că uneori într-o căsnicie există des sentimente precum dezamăgire și îndoială cu privire la implicarea partenerului.

 „Dacă am învățat ceva, în acești 12 ani de căsnicie, este faptul că acest “parteneriat” nu presupune întodeauna iubire. Poate chiar există momente când te întrebi de ce te-ai legat de această persoană, pentru tot restul vieții.  Dacă la început îți făcea cu drag cafeaua dimineață, iar tu, coborând sexy, într-o cămașă de noapte, te așezai la masă alături de el, mulțumim pentru cafea cu un zâmbet și un sărut. Se mai întâmplă să ai timp, să-ți dai cu părerea despre un fapt, o stire de la televizor, apoi nici nu știi de unde începe o conversație în contradictoriu și de aici te trezești în mijlocul unui război. Da, așa este, căsnicia are momente când este plină de DEZAMĂGIRE și ÎNDOIALĂ”, a fost o parte din mesajul publicat pe blogul personal. 

Loading...

Citește și