Ioana Ginghină, mesaj pentru Alexandru Papadopol: «Ceva mai bun nu găsim!»

18_ginghina.jpg

Ioana Ginghină și Papi au împreună o fetiță, pe Ruxandra (11 ani)

După 12 ani de căsnicie, actorii Ioana Ginghină (41 de ani) și Alexandru Papadopol (44 de ani) și-au spus „Adio!”. Se pare că deși au o fiică, Ruxandra (11 ani), nu mai există nici o cale de împăcare, iar actrița îl consideră vinovat de ruptură chiar pe Papi. P

Pe Instagram, fanii vorbesc cu Ioana despre divorț și încearcă să îi împace, însă ea le-a oferit un răspuns cu tâlc: „Nu sunt singură în relație, din păcate suntem doi și când unul nu mai vrea ceva, celălalt nu mai are ce face decât să îi dea drumul”. Un alt internaut l-a apostrofat și pe Papadopol, dar și pe Ioana, amintindu-le că fiica lor va fi cea care va suferi cel mai mult.

„Îmi pare rău că divorțați, dar ceva mai bun nu găsiți, iar copilul va fi afectat. Băgați-vă mințile în cap amândoi!”, a scris el pe profilul Ioanei. Vedeta a apreciat comentariul și a dat un răspuns vehement: „Bine zis, sper să citească și el”. Se pare că Ioana și Papi vor ajunge la notar sau la tribunal pentru a divorța, după vacanța de vară a fiicei lor. 

Loading...

Citește și