Ioana Ginghină, despre sfârșitul căsniciei cu Alexandru Papadopol: «Nu presupune întotdeauna iubire»

ioana-ginghina-papadopol.jpg

ioana ginghina
Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat după 12 ani de mariaj
Foto Blog: Ioana Ginghină

Relația dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol se află în momentul de față în centrul atenției presei, dat fiind faptul că cei doi ar fi la un pas de divorț. Ioana Ginghină și-a făcut curaj în urmă cu câteva luni și a vorbit despre ce însemna pentru ea căsătoria, în special atunci când este implicat și un copil.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol sunt pe punctul de a se despărți după 12 ani de căsnicie, iar actrița a declarat pe blogul personal că pentru ea căsniciile nu stau la baza unei relații de dragoste, iar după 12 ani, acest lucru se poate schimba radical. Ea nu consideră că există iubire în fiecare căsnicie, iar multe dintre ele nu se bazează pe înțelegere și compasiune. Ioana Ginghină a publicat un mesaj pe blogul personal unde a declarat că uneori într-o căsnicie există des sentimente precum dezamăgire și îndoială cu privire la implicarea partenerului.

 „Dacă am învățat ceva, în acești 12 ani de căsnicie, este faptul că acest “parteneriat” nu presupune întodeauna iubire. Poate chiar există momente când te întrebi de ce te-ai legat de această persoană, pentru tot restul vieții.  Dacă la început îți făcea cu drag cafeaua dimineață, iar tu, coborând sexy, într-o cămașă de noapte, te așezai la masă alături de el, mulțumim pentru cafea cu un zâmbet și un sărut. Se mai întâmplă să ai timp, să-ți dai cu părerea despre un fapt, o stire de la televizor, apoi nici nu știi de unde începe o conversație în contradictoriu și de aici te trezești în mijlocul unui război. Da, așa este, căsnicia are momente când este plină de DEZAMĂGIRE și ÎNDOIALĂ”, a fost o parte din mesajul publicat pe blogul personal

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au împreună o fiică

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol sunt părinții unei fetițe de care sunt amândoi foarte mândri. Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre ce înseamnă pentru ea un copil într-o căsnicie.

„Apoi mai este copilul. Cred că aici magia a funcționat cel mai bine. De câte ori nu ne-am bucurat, am ras și plâns la lucruri mărunte, la fiecare realizare, la primul cuvânt “tata”, la primul pas, la primul Crăciun, la prima vacanță…etc. Îi iubesc și îmi iubesc căsnicia, așa cum e ea, câteodată nerezonabila. Căsnicia pentru mine este mulțumirea profundă și confortul în momentele de liniște, când ne așezăm pe canapea, ne uităm unul la altul și simt că o să fie bine”, a mai scris ea pe blog în urmă cu câteva luni.

ioana-ginghina-alexandru-papadopol-despartire.jpg

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au împreună o fetiță
Foto: Sever Gheorghe
Loading...

Citește și

  • Un alt cuplu solid din showbizul autohton s-a destrămat? Deși păreau de nedespărțit, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol traversează în prezent o perioadă dificilă în viața lor de cuplu, idee care se desprinde și din mesajele pe care actrița le publică pe blogul personal. „Nu e totul roz”, a confirmat aceasta, întrebată de presă în ce stadiu se află căsnicia sa. Iată declarațiile!

  • Serialul „Inimă de ţigan”, filmat în urmă cu 12 ani, a făcut furori pe micul ecran, bucurându-se de audienţe uriaşe, de 12, 3 rating. Producţia difuzată de Acasă TV a fost însă şi rampa de lansare a unor vedete sexy, printre care surorile Nicoleta şi Ileana Luciu, Doiniţa Oancea şi Ioana Ginghină. Iată însă că, din 8 mai, o altă artistă va îmbrăca fuste lungi. Este vorba despre Maria Buză, care e ghicitoare în serialul ”Fructul oprit” (Antena 1).