Călin Geambaşu: "Nu mă împac cu ai mei nici de Sărbători"

14-vedete-foto-1-6-col-pe-lat-poza.jpg

Călin Geambaşu şi iubita lui, Angie, au devalizat magazinele înainte de Sărbători
Citeste tot despre: 

E în plin scandal cu tatăl, Petre Geambaşu, dar asta nu înseamnă că viaţa nu merge înainte pentru fiul Călin. Chiar în ziua în care tatăl său îşi sărbătorea soţia, Călin se relaxa la cumpărături cu iubita şi cu fiul lor, Davin, într-un mall din Bucureşti.

Sâmbăta trecută, pe 9 decembrie, cunoscutul muzician Petre Geambaşu (74 de ani) scria un mesaj pe Facebook, care pe mulţi i-a emoţionat. Nu însă şi pe fiul său, Călin Geambaşu (41 de ani), care pare că e de neclintit şi nu mai vrea să mai aibă de-a face cu părinţii lui. Fostul component al emisiunii „Şcoala Vedetelor”, de la TVR, a fost surprins de fotoreporterii Click! în mall-ul din Băneasa, la o sesiune de shopping cu iubita Angie şi cu Davin, fiul lor de 9 ani. 

S-ar părea că pe micuţ l-au lăsat la locul de joacă şi ei au plecat prin magazine. „Rutina de fiecare săptămână, ne pregăteam de Moş Crăciun, mai ales că Davin a făcut deja lista pentru Moş şi mi-a pus-o pe birou. E fan James Bond şi vrea un pistol ca al lui, plus multe alte lucruri, pe care Moşul i le va aduce. Pot spune că nu m-am dus să iau cadouri pentru mama, a cărei zi a fost chiar atunci, şi nici nu am de gând să mă împac cu ei, din contră, iau în calcul nişte posibilităţi pe care o să vi le spun la momentul potrivit. Chiar dacă vin Sărbătorile de iarnă, Crăciunul şi Anul Nou, nu am de gând să mă împac cu ei, nu pot să uit ce a fost”, ne-a povestit, revoltat, solistul. 

Zoom
Cristina, mama lui Călin, a împlinit 69 de ani, iar Petre Geambaşu i-a scris un mesaj emoţionant: “Îţi mulţumesc pentru devotamentul cu care ai tratat căsnicia noastră”

 

loading...
Loading...