Cadoul neprețuit de la Iulia Vântur pentru Salman Khan de ziua actorului

iulia vantur.jpg

iulia vantur
Iulia s-a apropiat de Salman Khan în primăvara lui 2013
Foto Arhivă Personală

Mare sărbătoare mare în India, în Mumbai, unde Salman Khan şi-a serbat ziua de naştere. Gazda emisiunii „Ferma Vedetelor”, de la Pro TV, i-a fost aproape şi de data aceasta, iar Click! îţi prezintă imagini de la petrecerea de ziua actorului!

Iulia Vântur (36 de ani) a fost şi anul acesta la petrecerea de ziua lui Salman Khan, care a împlinit 51 de ani. După ce, de Crăciun, au petrecut la restaurantul celebrităților din Mumbai, împreună cu toată gaşca lui de prieteni, Iulia și Salman au luat-o de la capăt, pe 27 decembrie. De data aceasta, în centrul atenției a fost celebrul actor de la Bollywood.

Salman Khan a împlinit 51 de ani, iar de la petrecere nu putea să lipsească Iulia Vântur, despre care se spune că ar avea o relație cu actorul indian din 2013. Gazda emisiunii ”Ferma vedetelor” de la Pro TV a imortalizat momentul tăierii tortului uriaș, îmbrăcat în ciocolată, cu litere în relief, fiecare de dimensiunile unui tort în miniatură.

iulia_salman_khan_02.jpg

iulia vantur salman khan
Iulia Vântur a imortalizat momentul tăierii tortului
foto: arhivă personală

 

Vedeta noastră l-a lăsat pe Salman în prim-plan. Părinţii actorului au fost și ei acolo, la fel ca şi fraţii lui Salman Khan, dar şi foarte mulți prieteni și colaboratori.

iulia_salman_khan_03.jpg

iulia vantur
Iulia Vântur, alături de Salman Khan și familia acestuia
foto: arhivă personală

 

Iulia și Salman au fost abordați de jurnaliști la ieșirea din restaurantul din Mumbai unde petrecuseră din seara de Ajun. Întrebată ce îi va oferi de ziua actorului, Iulia a spus că îi va dărui „toată dragostea şi respectul ei”.  

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1