Cabral și Andreea, experiență fantastică în vacanța din Valencia: „Incredibil, superb, minunat”

cabral.jpg

cabral
Cabral și Andreea Ibacka au avut parte de o experiență inedită în Valencia
Foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cabral și Andreea Ibaka au petrecut clipe inedite în vacanța din Valencia. Cei doi soți au vizitat Oceanografico de Valencia, Ciudad de las Artes y las Ciencias. Cabral a fost plăcut impresionat de acvariile uriașe care oferă un spectacol plin de culori și forme.

Cabral a scris pe blogul său personal, cabral.ro, despre experiența inedită trăită alături de soția sa îndelfinariul cunoscut în întreaga lume pentru imaginile spectaculoase pe care le oferă turiștilor.

oceanografico_3.jpg

cabral
Cabral și Andreea au vizitat Oceanografico de Valencia
Foto: cabral.ro

Pentru prezentatorul Tv, cele mai frumoase cuvinte nu pot descrie în totalitate grandoarea culorilor și a animalelor marine care i-au încântat pe el și pe Andreea în vacanță. Imaginile sunt însă mult mai grăitoare și nu s-a zgârcit deloc cu publicarea lor și i-a delectat pe fanii săi care îi urmăresc blogul, cu fotografii impresionante.

oceanografico_2.jpg

cabral
„Incredibil, superb, minunat”
Foto: cabral.ro

De la delfini antrenați să-i fascineze pe turiști cu acrobații inedite și acvarii ce-ți taie răsuflarea, până la superbele stele de mare și meduze delicate, toate au fost cireașa de pe tort pentru vacanța de vis pe care Cabral și Andreea Ibaka au petrecut-o în Valencia.

oceanografico_1.jpg

cabral
Cabral a fost plăcut impresionat de acvariile uriașe care oferă un spectacol plin de culori și forme.
Foto: cabral.ro

“Incredibil. Superb. Minunat. Trei cuvinte sărace, amărâte și seci, care nu reușesc nici măcar să schițeze adevărata stare pe care ți-o dă Oceanografico de Valencia. Lumea marină condensată într-o vizită pe care – pun pariu! – aproape toți și-o bugeteaza la 2-3 ore, dar în care te pierzi fericit pentru cel puțin 6-7 ore. Cel puțin… noi așa am pățit. Povești și descrieri, informații și filme, vești bune și proaste… toate livrate în cel mai prietenos mod posibil. Aș putea să mă lungesc foarte mult. Dar nu vreau să fac asta. Mai bine te las să vezi galeria foto. Cred că de data asta am exagerat cu pozele… sunt vreo 80. Și să nu te gândești că am pus tot ce-aveam. Mai sunt încă vreo 600 nepublicate. Om nebun…”, a scris Cabral pe blog.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5