Burlăcița 2015: Cine este câștigătorul. Cruduța și-a găsit alesul

burlacita_2015_cine_este_castigatorul_daniela_crudu.jpg

burlacita 2015 cine este castigatorul
Burlăcița 2015 - Cine este câștigătorul: Daniela Crudu (26 de ani) a ales cu inima
foto: Arhiva Personală

Ediția difuzată duminică (22 noiembrie) a fost una decisivă pentru „Burlăcița” 2015. Cine este câștigătorul inimii Danielei Crudu (26 de ani), dar și care este povestea vieții lui, aflați de la Click!. Bărbatul căruia frumoasa brunetă i-a acordat șansa de a o cuceri a mai fost însurat în trecut.

După un lung șir de teste, Daniela Crudu a făcut o alegere importantă la „Burlăcița” 2015. Cine este câștigătorul concursului am aflat cu toții atunci când frumoasa brunetă a ales să-l elimine pe unul dintre cei doi bărbați rămași, Pietro. Astfel, cel care i-a „furat” inima vedetei este chiar Valentin Gane (37 de ani).

Burlăcița 2015: Cine este câștigătorul Valentin

burlacita_2015_cine_este_castigatorul_valentin_gane.png

burlacita 2015 cine este castigatorul
Burlăcița 2015 - Cine este câștigătorul: Valentin Gane (37 de ani) adoră să își trăiască viața la maximum
foto: Antena 1

 

Astfel, după finalul emisiunii „Burlăcița” 2015, cine este câștigătorul Valentin a fost întrebarea care i-a intrigat pe toți telespectatorii. Ei bine, aflați că acesta s-a născut pe 16 septembrie 1978 și a terminat Facultatea de Contabilitate. Tânărul este pasionat de sporturile extreme, este în formă, la 1,78 și 74 de kg, și îi place să trăiască viața la maximum.

Toate acestea vin din decizia făcută la 19 ani, când era, încă, un adolescent. Valentin a plecat, atunci, în Statele Unite ale Americii, pentru a trăi visul american. La o vârstă foarte fragedă, acesta a crezut că a descoperit dragostea a adevărată.

Burlăcița 2015 – cine este câștigătorul: A mai fost însurat de trei ori

Oamenii au fost curioși în legătură cu alegerea făcută de Daniela la „Burlăcița” 2015. Cine este câștigătorul au vrut mulți să afle, dar mai mult, telespectatorii și-au pus întrebări serioase despre trecutul lui. Se pare că Valentin a mai fost însurat de trei ori în trecut. Prima oară, s-a căsătorit în Statele Unite ale Americii, unde a reușit să obțină actele necesare.

Doi ani mai târziu, bărbatul a cunoscut o altă femeie în Las Vegas, și s-a recăsătorit. Cei doi au trăit împreună cinci ani, și au împreună o fetiță în vârstă de 12 ani. Totuși, după jumătate de deceniu, mama fiicei lui și-a dat seama că nu se poate adapta și a renunțat la relație. Așa se face că Valentin și-a îndreptat atenția către o româncă. S-a căsătorit cu ea și au împreună un băiețel. Totuși, se pare că ceva nu a mers în căsnicia lor, pentru că bărbatul s-a înscris în cursa pentru inima Danielei Crudu. Acum, Valentin spune că din cele trei căsnicii eșuate a învățat să nu se mai grăbească.

Loading...
 
 

Citește și

 • burlacita daniela crudu

  Ediția de duminică seară (22 noiembrie) a emisiunii „Burlăcița”, sezonul 2015, a fost una decisivă pentru Daniela Crudu (26 de ani). Frumoasa brunetă l-a ales drept câştigător pe Valentin, alături de care va trebuie să rămână timp de trei luni. El a fost preferat dintre alţi doi pretendenţi, Lucian și Pietro.

 • daniela crudu desfigurata operatie nas

  Testul suprem trebuie să-l treacă pretendenţii la inima Danielei Crudu. Emisiunea "Burlăciţa", a cărei protagonistă este focoasa brunetă, se apropie de sfârşit, iar vedeta trebuie să aleagă între Lucian, Pietro și Valentin, cei trei finaliști ai show-ului.

 • burlacita

  Focoasa Daniela Crudu și-a cam pierdut mințile în brațele finaliștilor din emisiunea ”Burlăcița” (Antena 1), oferindu-le telespectatorilor faze demne de filme deocheate.

 • daniela crudu burlacita concurent gigolo

  O întâlnire romantică se transformă într-una a mărturisirilor şocante. Daniela Crudu află chiar la malul mării că unul dintre pretendenții ei a fost pe val, nu glumă. Bărbatul ales de Daniela să meargă la o întâlnire romantică îi face o destăinuire picantă burlăciței, care este gata să capituleze.