Bruneta-sexy a lui Arșinel este nedezlipită de actor. Prima apariție, după decesul Stelei Popescu

Alexandru Arșinel, aflat într-un turneu, în Spania, alături de mai mulți actori ai Teatrului de Revistă Constantin Tănase, au cinstit memoria Stelei Popescu prin mesaje emoționante. Alături de el a fost și Ana Maria Donosa, noua lui ”pereche” de pe scenă.

Turneul din Spania, la care ar fi trebuit să participe și regretata actriță Stela Popescu, a fost unul plin de amărăciune și durere, pentru că toți colegii ei de scenă i-au simțit lipsa și și-au căutat cele mai frumoase cuvinte ca să vorbească despre ea la finalul spectacolelor. Pentru Aexandru Arșinel a fost de departe cel mai trist turneu, și s-a adunat cu greu când a fost nevoit să vorbească despre perechea lui dintotdeauna, de regina comediei românești. A purtat doliu și a stat mereu îngândurat, iar colegii lui au căutat să-l sprijine în această suferință toaotă perioada. 

Din distribuția spectacolului, alături de Arșinel au mai făcut parte, printre alții, și Valentin Muraru și Valentina Fătu, Luminița Anghel, Nae Alexandru, dar și Ana Maria Donosa, cea despre care s-a spus că o va înlocui pe Stela Popescu în acest turneu.


Tânăra actriță, care este și foarte frumoasă, s-a descurcat excepțional și a stat tot timpul lângă Alexandru Arșinel, pentru a învăța ce este mai bun din această meserie. 
loading...

Citește și