Britney Spears a revenit la forma care a consacrat-o! A pozat în ipostaze interzise minorilor

b115-foto1-4col-190.jpg

Britney arată bine după o lună de tratamente psihiatrice

Vrea să arate că nu mai are nici o problemă! Britney Spears s-a pozat recent la plajă la piscină şi a pus fotografia pe o reţea de socializare. Diva e suplă şi se vede că şi-a revenit după internarea la nebuni.

Fanii cântăreţei Britney Spears (37 de ani) sunt încântaţi că ea nu mai arată ca o persoană care a luat-o razna, cum era după ce a fost scoasă de la un spital de psihiatrie de iubitul ei, Sam Asghari (25 de ani).

În poza în care se lăfăie la soare pe colac, pare puţin slăbită, însă nu mai are privirea rătăcită şi aspect de om nebun.

Ea a fost internată la ospiciu la începutul lunii aprilie, unde a stat aproape o lună. Fanii, susţinuţi de mama ei, Lynne Spears, au început a bănui că ar fi fost băgată la -nebuni împotriva voinţei ei.

Ba, mai mult, aceştia au lansat campania “Eliberaţi-o pe Britney!” La început, cântă-reaţa a spus că ea însăşi a cerut ajutorul medici-lor.

b215-foto2-85-70-profimedia-0427444552.jpg

Diva, împreună cu iubitul său, Sam Asghari, după ce a scos-o de la ospiciu
Foto: Profimedia

Apoi s-a dus cu mama sa la tribunal şi a cerut să nu mai fie sub tutela tatălui ei, Jamie Spears, acuzându-l că ar fi drogat-o şi ar fi dus-o la ospiciu. Însă dr. Drew, un expert în dependenţa de droguri, spune că Britney şi-a revenit, după ce a avut grave probleme din cauza depresiei.

El îl apără pe tatăl ei, spunând nu numai că nu a băgat-o la ospiciu cu forţa pe fiica sa, ba chiar laudându-l că a avut curajul s-o ia sub tutela lui în 2007. Astfel i-a salvat viaţa şi cariera.

La acea vreme, Britney a luat-o razna prima oară. S-a tuns cheală şi a atacat o maşină cu umbrela, aflată sub influenţa drogurilor, fiind internată la ospiciu.

Britney a fost măritată cu Kevin Federline între 2004-2007, căsnicie din care au rezultat doi fii, Sean Preston (14 ani) şi Jayden-James (13 ani). Averea divei de 215 milioane $ rămâne sub controlul tatălui ei.  

Loading...
 
 

Citește și

  • britney spearssi tatal ei jamie spears

    Britney Spears nu mai este în deplinătatea facultăților mintale? Cântăreața de 37 de ani este ținută prizonieră de tatăl ei Jamie, de 66 de ani, care este custodele ei de peste 11 ani și îi administrează averea? Britney nu are telefon mobil pentru că tatăl ei vrea să o țină departe de sora ei Jamie Lynn (28 de ani) și mama ei Lynne (64 de ani)? Britney a fost internată cu forța la ospiciul de nebuni? Britney se retrage din industria muzicală din cauza problemelor psihice? Iată câteva întrebări care îi frământă pe foți fanii cântăreței de două săptămâni încoace. De unde au apărut aceste zvonuri și cine le-a lansat?

  • britney spears si iubitul

    Britney Spears, în vârstă de 37 de ani, trece din nou printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoţional. Vedeta de peste Ocean s-a internat de bunăvoie la o clinică de psihiatrie de peste Ocean pentru a-şi regăsi liniştea. A trecut aproape o lună de la momentul internării, iar medicii i-au permis vedetei să părăsească clinica pentru o scurtă perioadă. Iată cum a fost surprinsă cântăreaţa, dar şi cine i-a fost alături în mica escapadă.