Brigitte şi-a jucat ultima carte! Soţia lui Ilie Năstase l-a desfiinţat pe fostul tenismen

brigitte_ilie_nastase.jpg

vedete puscarie inchisoare acuzatii
Brigitte Sfăt s-a căsătorit cu tenismenul Ilie Năstase, iar viaţa ei s-a schimbat radical

Scandal uriaş în casa lui Ilie Năstase şi a soţiei lui Brigitte! Scăpată de temerile legate de tumorile pe care le avea la plămâni şi despre credea că ar fi maligne, bruneta povesteşte în stânga şi în dreapta despre infidelităţile repetate ale soţului. Consoarta fostului tenismen îşi străgă disperată durearea şi vrea să afle ce rol are ea în viaşa lui Năstase.

L-a prins cu mâţa în sac, dar tot nu divorţează. Din pricina religiei, Brigitte Năstase spune că nu se poate separa de Ilie Năstase chiar dacă are dovada că soţul ei are o relaţie extraconjugală de trei ani. Supărată foc, Brigitte s-a dus să-şi confrunte rivala, însă înainte să dea ochii cu presupusa amantă, bruneta a făcut o criză de nervi şi a izbucnit în lacrimi. 

"Tot timpul i s-a băgat în cap că eu sunt o nenorocită, o puşcăriaşă, că sunt o ţărancă, că sunt grasă. Tot timpul mi s-a băgat în cap că eu nu îl merit pe el. Tot timpul i s-a băgat în cap să-mi ia tot. Recunosc că în primii trei ani m-a ajutat. I s-a spus să mă lase fără nimic şi să-mi tragă un picior în fund. În momentul în care i-am spus să facă lucrurile astea a spus că mă iubeşte şi că n-o face. Era în dubii... Eu am acuzat-o foarte mult pe Amalia, dar nu are nicio vină săraca femeie. Eu am crezut că ea îi bagă în cap toate prostiile. El mi-a spus că nu are pe nimeni, s-a jurat pe copiii lui. Mi-a spus că mă iubeşte şi că nu-l iubesc eu, cineva îi bagă în cap că nu-l iubesc eu, că mă folosesc de el. Nu am ştiut, mi-a jurat că nu a înşelat-o niciodată pe Amalia şi că e cel mai fidel om. Mi-a spus lucrurile astea, l-am crezut. Aveam nevoie de un bărbat fidel lângă mine. Am crezut că ce a fost în tinereţe, a fost, aşa mi-a spus, am crezut. În momentul de faţă Dumnezeu să mă călăuzească. El mi-a spus că n-o să mai fie cu nimeni dacă noi ne despărţim. M-a minţit în tot timpul ăsta, s-a jurat strâmb. Un om care are două relaţii în paralel. Mi-a spus că totul vrea să fie bine, vrea să fie ca înainte. Cum poate să fie ca înainte când el, înainte, nu avea pe nimeni şi acum are o amantă de trei ani de zile. Cum? Cum ar putea să fie bine? I-a făcut casă, i-a făcut tot! Eu o aveam, numărul ei îl aveam în telefon. Eu le-am trecut pe toate dubioasele şi asta e de vreo trei ani. Tot îl sună. Eu le trec AA sau amantă Ilie şi am trecut-o acum trei ani dar nu-mi închipuiam că una cu părul scurt e genul lui“, a spus printre lacrimi Brigitte Năstase la emisiunea "La Măruţă".

Bruneta a subliniat că nu va divorţa şi că îi va demasca toate relaţiile lui Ilie Năstase. În faţa acestor acuzaţii fostul tenismen nu s-a apărat, ci s-a rezumat să spună că soţia lui are dreptate. 

Loading...

Citește și