Brigitte şi Florin Pastramă, prima apariţie mondenă după ce s-au căsătorit

brigitte.jpg

brigitte si florin pastrama
Brigitte şi Florin Pastramă, la o gală mondenă
Foto: arhivă personală

Brigitte şi Florin Pastramă au bifat prima apariţie mondenă de când sunt soţ şi soţie. Cei doi foşti concurenţi de la Ferma, emisiune difuzată la Pro Tv, s-au căsătorit luni în faţa ofiţerului Stării Civile, iar miercuri seara deja şi-au făcut apariţia la o gală, eveniment monden la care cei doi proaspeţi însurăţei şi-au însoţit o bună prietenă, premiată în cadrul show-ului.

Florin Pastramă (40 de ani) şi Brigitte Năstase (42 de ani) sunt de nedespărţit de când şi-au afişat iubirea pe micile ecrane. Foşti concurenţi la Ferma, actuali parteneri de viaţă, cei doi sunt peste tot împreună. El s-a mutat în vila ei din Pipera, îi conduce maşina şi o însoţeşte mai nou şi la evenimentele mondene. Aşa s-a întâmplat şi miercuri seară, când cei doi şi-au făcut apariţia în lumina reflectoarelor la gala Health, Beauty & Lifestyle Awards, unde mai multe vedete, dar şi personalităţi din lumea medicală, au primit premii. 

brigitte_si_florin_pastrama_gala.jpg

brigitte florin pastrama
Prietena brunetei a fost premiată la un eveniment monden
Foto: arhivă personală

Au fost acordate 33 de distincţii pentru sănătate, frumusețe și lifestyle, iar pe lista celor recompensați sunt cei care au reușit să ofere programe, tratamente și produse de top. Printre premianţi s-a numărat şi cea mai bună prietnetă a Brigittei, iar bruneta nu avea cum să nu fie alături de ea la un eceviment atât de important. 

Îmbrăcată elegant, Brigitte a purtat o rochie lungă şi strălucitoare, iar proaspătul ei soţ un costum negru clasic, la care a asortat o cămaşă albă şi papion. Florin Pastramă a avut grijă atât de Brigitte, cât şi de Diana, care a primit premiul pentru excenenţă în frumuseţe şi sănătate.

Brigitte Năstase şi-a schimbat numele după cununia civilă

După opt ani de căsnicie cu Ilie Năstase (72 de ani), Brigitte a ajuns din nou în faţa ofiţerului stării civile. Luni, 27 mai, la Primăria Voluntari, în jurul orei 15.00, Florin Pastramă şi-a făcut apariţia la volanul maşinii luxoase a celei cu care urma să se căsătorească.

brigitte_florin_pastrama_nunta.jpg

brigitte nastase florin pastramă nunta
Brigitte și Florin Pastramă au petrecut luni (27 mai) alături de prieteni și familie
Foto: arhivă personală

El arăta precum un star de cinema, îmbrăcat cu sacou alb, cămaşă, pantaloni şi pantofi negri, cu privirea ascunsă după ochelarii de firmă, tot un zâmbet faţetat la medicul stomatolog. Brigitte a fost o mireasă superbă, într-o ţinută mulată, scurtă până la genunchi, cu pene în zona decolteului.

Coafura a fost una simplă, dar de efect, ea alegând să îşi strângă părul într-o coadă de cal, cu cărare pe o parte. 

Au fost flancaţi de mai mulţi bodyguarzi care au încercat să îi protejeze de aparatele de filmat şi care le-au înlesnit drumul până în primărie. Robert şi Sarah, copiii lui Brigitte, au fost alături de mama lor, dar şi de alţi membri importanţi, precum, sora lui Brigitte - Cristina Szeifert, avocata Lizeta Haralambie, Oana Roman şi soţul ei, Marius Elisei, designerul Seila Gurdal, iar din partea lui Pastramă au fost mama lui, fraţii, precum şi mulţi prieteni.

 

Citeşte şi:

 

Florin Pastramă se lăfăie în averea de un milion de euro a lui Brigitte

Primele poze de la nunta lui Brigitte Năstase și Florin Pastramă. Mireasa, rochie cu pene, mirele, șah mat la eleganță

 

 

 

 

 

   

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1