Florin Pastramă se lăfăie în averea de un milion de euro a lui Brigitte

b12-3-bd-1.jpg

Brigitte s-a măritat cu Pastramă după patru luni de relație

El i-a dat numele ”Pastramă”, iar ea l-a primit în lux şi opulenţă. Brigitte şi Florin Pastramă au început săptămâna cum nu se poate mai bine: ca soţ şi soţie. După ce luni s-au căsătorit civil la Primăria din oraşul Voluntari, celebrul ”bandit” s-a instalat în luxul controversatei ”fermiere” Brigitte. Vedeta are proprietăţi de 1 milion de euro.

S-a îndrăgostit de sufletul ei, dar totodată, Florin Pastramă (40 de ani) a ţintit destul de bine persoana. În comparaţie cu celelalte vedete care au participat la reality-show-ul ”Ferma” de la PRo Tv, Brigitte (42 de ani) este cea mai bogată dintre concurente. Mulţi s-au întrebat de ce s-a înscris în cursa pentru premiul de 50.000 de euro chiar ea, pentru că are o avere fabuloasă: case, afaceri şi un stil de viaţă somptuos.

b22-3-bd-2.jpg

Vila din Pipera valorează o jumătate de milion de euro

 

A avut avere şi pe vremea când se numea Brigitte Sfăt. Două imobile, şi anume casa cu piscină din Timişoara moştenită de la primul soţ, dar şi o viluţă în comuna Dumbrăviţa pe care le va lăsa băiatului ei şi care împreună valorează 500.000 de euro.

Însă în septembrie 2018, după divorţul de Ilie Năstase, celebra brunetă era proprietara unor imobile în valoare de 1 milion de euro. În 2010, fix în anul în care l-a cunoscut pe Ilie Năstase, ea a dobândit un apartament de 140 mp în zona de Nord a Bucureştiului în valoare de 500.000 de euro.

Şapte ani mai târziu, în 2017, Brigi şi-a mai adăugat la moşteniri un apartament de trei camere în staţiunea Mamaia, în valoare de 100.000 de euro. În aprilie 2018, averea ei se mărea cu încă o achiziţie: vila din Pipera de 450.000 de euro, cu etaj şi  piscină. 

b32-3-bd-3.jpg

Brigitte deține un apartament de 100.000 de euro în Mamaia

 

”Am dat un avans mai mare după ce am vândut o casă şi un teren în Snagov, şi am făcut credit pe zece ani. Am tot ce-mi trebuie aici. Doar dressingul are 85 mp, are trei dormitoare, patru băi, bucătărie şi baie. E construită în 2007, am şi curte de 440 mp”, spunea Brigitte, pentru Click!, anul trecut.

Iată că proaspătul soţior Florin Pastramă va trăi în puf de acum încolo. Deja din aprilie el se lăfăie în vila din Pipera, căci după ce a ieşit din ”Ferma” şi-a dus bagajele direct la Brigi acasă.

Din filmuleţul de prezentare difuzat de Pro Tv, se pare că nici Pastramă nu e vreun sărac. Are şi el o casă, are menajeră, maseuze, şi îşi permite să se răsfeţe având în vedere că are afaceri în domeniul imobiliarelor, după cum chiar el a spus.

Şi nu doar în casa şi în inima ei s-a instalat, căci Florin  îi conduce maşina de 100.000 de euro, anume un Porsche nou, în plus o ajută şi în afaceri.

b42-3-bd-4.jpg

Vedeta conduce o mașină de 100.000 de euro și patronează un loc de joacă în Aviației

 

Fosta doamnă Năstase deţine un loc de joacă în Aviaţiei, ”Magic Castle”, unde cei doi au fost văzuţi destul de des în timp ce îşi dirijau angajaţii, iar acestui business i se mai adaugă şi un altul în imobiliare şi logistică pe care Brigitte le coordonează destul de bine având în vedere că profitul este destul de mare. Aşadar, participarea la ”Ferma” nu l-a făcut doar celebru pe simpaticul Pastramă, dar l-a ajutat să tragă un loz câştigător.     

La party au avut un tort elegant

După ce au spus ”Da” la primărie, proaspăt căsătoriții s-au distrat alături de prietenii lor la un restaurant din Floreasca, cu specific italienesc. La party au fost prezente și ”banditele” Otilia Billionera și Otniela Sandu, dar și ”fermiera” Ioana Filimon. 

Nu a contat din ce tabere fac parte și ce cuvinte urâte și-au adresat în emisiune, ci s-au distrat cu toții cot la cot. Florin Pastramă și Brigitte au avut un tort special, cu un design aparte, elegant. 

Carmen Harra: «Se vor despărți peste noapte»

Mariajul lui Brigitte cu Pastramă se va destrăma peste noapte, a spus Carmen Harra pentru Click.ro după analiza lor numerologică. Vedetele au relație intensă, dar karmică (care e lecție de viață), asupra căreia planează pericolul unui final brusc. 

b52-3-bd-5.jpg

Carmen Harra

 

„Ei sunt codificați amândoi cu numărul 6 (planeta Venus), sunt compatibili și au o șansă împreună. Energetic vorbind, au o relație karmică, adică una foarte intensă, dar care se dărâmă brusc. Alăturarea dintre doi de 6 reprezintă o combinație prea frumoasă ca să fie adevărată. În această fuziune există intenția de căsătorie din prima secundă. Numerele 6 suferă uneori de gânduri negre, anxietate, dispoziții proaste și izbucniri de furie. Au tendința de a se plictisi ușor, de a fi veșnic nemulțumiți și de a avea prejudecăți. Sunt ușor de rănit și le ia mult timp pentru a se vindeca”, ne-a spus scriitoarea Carmen Harra. 

 

Citește și: 

Primele poze de la nunta lui Brigitte Năstase și Florin Pastramă. Mireasa, rochie cu pene, mirele, șah mat la eleganță

Cum „s-a tunat” Florin Pastramă pentru nunta cu Brigitte. Nu mai seamănă cu “banditul” de la Ferma

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1