Brigitte Sfăt pregăteşte următorul pas în războiul cu Ilie! Ce plănuieşte bruneta

brigitte.jpg

Foto:Arhivă personală

Brigitte Sfăt este hotărâtă să îi pună beţe în roate lui Ilie Năstase în noua relaţie pe care acesta a început-o. A renunţat la divorţ şi aşteaptă ca fostul său partener de viaţă să facă un pas către despărţirea oficială. În plus, şirul dezvăluirilor făcute de brunetă pare să nu aibă sfârşit. Ultima confesiune a lui Brigitte este îngrijorătoare şi ilustrează faptul că războiul cu Ilie a slăbit-o din punct de vedere al stării psihice.

Brigitte a făcut o mărturisire îngrijorătoare în cadrul unui interviu acordat în timpul unei emisiuni de la Antena Stars. Aceasta a dezvăluit că a fost la un pas să îşi ia viaţa din cauza suferinţei căreia a fost supusă de către partenerul de viaţă. Bruneta a adăugat că şi-ar dori ca Ilie să simtă, la rândul său, stările şi trăirile prin care ea a trecut în timpul în care el nu i-a fost alături. 

"Am suferit foarte mult că nu m-a lăsat să divorţez! Adică eu am ajuns în stadiul în  care am vrut să mă sinucid. Ajungi într-o situaţie în care te gândești că nu mai ai pentru ce sa trăiești, dar mi-am dat seama ca am doi copii și aşa... dar am avut depresii datorită faptului ca nu m-a lăsat să-mi refac viața! Am avut o perioadă foarte zbuciumată, în care am fost foarte îndrăgostită şi nu mi s-a dat divorţul. O parte din mine îşi doreşte ca să simtă și el ce am simţit eu anul trecut! Atât pot să spun. Este un lucru pe care pot să-l spun! O parte din mine doreşte să treacă şi el prin ce am trecut eu anul trecutm atât!", a declarat Brigitte Sfăt.

2-3-neatza-1-35col.jpg

Nick Rădoi şi Ioana erau fericiţi anul trecut, în luna mai, când vorbeau despre căsătorie
Foto:Arhivă personală

Mai mult decât atât, Brigitte a declarat că a realizat că nu există o cale de a forma un cuplu cu Ilie atunci când ea se afla în străinatate, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale, în timp ce acesta se ocupa de afacerile sale din ţară, fără a se interesa câtuşi de puţin de sănătatea soţiei sale. "Îmi doream sa imbătranesc alături de el și sa fim pana la sfârșitul vieții un cuplu. Toate speranțele mele oricum s-au năruit în momentul în care m-am aflat pe un pat de spital singura, operata într-o țară străina. Este foarte bine să te respecți, pentru că tu dacă nu te respecți ca și femei, nu poți să ai pretenţia să te respecte cei din jurul tău", a adăugat Brigitte.

Brigitte a dezvăluit care este următoarea mişcare pe care o va face în războiul cu Ilie, ţinând să sublinieze că i-ar putea răspune cu aceeaşi monedă, întrucât este o femeie liberă, curtată de mai mulţi pretendenţi. Între timp, ea plănuieşte să o însoţească pe sora ei la Monte Carlo, acolo unde vor viziona nişte apartamente. 

"Statutul meu în momentul de față este de femeie în divorț și sincer afirmația pe care am făcut-o despre un iubit, am făcut-o expres, pentru ca el să-și oficializeze el relație, pentru că știam deja de patru luni de relația asta. Trebuia să fac pasul ăsta să poată și el să dea pe față relația pe care o avea deja. Nu îmi doresc să vorbesc acum mai ales că am vorbit cu avocatul meu şi am făcut o schimbare de plan. În momentul de faţă ştiu că plec cu Cristina, cu sora mea, plecăm la Monte Carlo că vrea să achiziţioneze un apartament acolo, şi mergem să vedem, oricum în momentul de fata vreau să zic ca sunt un om curtat, dar în mometul de faţă eu sunt în divorț şi nu am o relaţie, sunt exact aşa cum m-a văzut lumea", a mai declarat Brigitte Năstase. 

poza_buna_0.png

Ioana s-a lăudat pe pagina personală de Facebook cu trandafirii pe care i-a primit de la Ilie Năstase
Foto:Arhivă personală

Ilie Năstase formează un cuplu cu fosta logodnică a lui Nick Rădoi, o brunetă ăn vârstă de 40 de ani care are un copil adolescent dintr-o relaţie anterioară. Povestea de iubire- dintre Ioana şi Ilie pare să evolueze de la o zi la alta, căci cei doi au plecat în vacanţă împreună, în Sardinia, pentru a se relaxa departe de ochii curioşilor. În plus, Ioana nu s-a ferit nici măcar o clipă să se afişeze cu tensmenul şi să facă bravadă cu darurile pe care le primeşte de la fostul sportiv. Ea a încărcat recent o fotografie pe pagina personală de Facebook în care apare un buchet imens de trabndafiri primit de la cel care i-a răpit inima. Brigitte a reacţionat la fotografie şi, probabil s-a simţit jignită de faptul că actuala iubită a soţului său a pozat în casa în care obişnuia să locuiască cu Ilie, chiar la masa pe care Brigitte ar fi cumpărat-o din banii proprii. 

Brigitte a văzut postarea și a pus-o la punct imediat cu un comentariu ironic: ”Adevărul e că îți stă bine la măsuța mea de machiaj. Pe care am dat 1800€ din banii personali”. Ioana nu a avut vreo replică, și nici nu i-a șters mesajul semn că este pregătită să înfrunte pe oricine pentru proaspăta sa iubire.

Loading...

Citește și

  • Inevitabilul s-a produs! La 7 luni după ce a introdus acţiunea de divorţ, perioadă în care din viaţa ei nu au lipsit scandalurile, Brigitte Năstase anunţă că are un nou iubit şi că a decis să nu se mai împace cu fostul soţ. Norocosul pare a fi un tânăr musculos, înalt ca bradul, cu care am surprins-o de două ori într-o singură săptămână.

  • Telenovela vieţii lui Brigitte continuă! Deşi s-a împăcat cu soţul ei, Ilie Năstase, iată că destinul o aduce în aceleaşi împrejurări cu fostul ei amant, Cătălin Cazacu. Zilele trecute, bruneta şi-a bronzat formele sexy pe aceeaşi plajă pe care se aflau cei doi bărbaţi rivali. S-au observat, dar s-au evitat, de teama unui scandal în public.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1