Brigitte Sfăt nu se dă bătută: «Sunt la fel de bună ca Amalia Năstase»

brigitte-sfat.jpg

Foto
Brigitte Sfăt nu doreşte să renunţe la numele de familie Năstase
Foto: Arhivă personală

Brigitte Sfăt a decis să divorţeze de Ilie Năstase în urmă cu câteva luni şi afirmă cu tărie că nu mai este cale de împăcare, dar nu vrea să renunţe la numele de familie al tenismenului, susţinând că are tot dreptul să îl poarte. Brigitte a făcut o serie de mărturisiri privind starea relaţiei sale cu Ilie Năstase şi nu s-a ferit să facă afirmaţii acide.

Brigitte Sfăt a depus actele de divorț la notar în urmă cu câteva luni, dar nu vrea să renunțe la numele de "Năstase", deoarece se consideră egală cu fostele soții ale lui Ilie Năstase, aşadar consideră că are tot dreptul de a se prezenta astfel în continuare.

brigitte_sfat_ilie_nastase.jpg

Foto
Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase nu sunt cununaţi religios
Foto: Arhivă personală

"Încă nu am discutat cu Ilie despre divorț, chiar dacă am depus actele încă de pe 12 octombrie anul acesta.  Ilie a aflat despre divorț din presă. Da, vreau să-mi păstrez numele lui, pentru că sunt la fel de bună ca Amalia Năstase și ca celelalte foste soții. Pe Ilie nu-l deranjează. Mi se pare normal să port nuele celui cu care am fost ultima dată", a declarat Brigitte Sfăt, în cadrul unui interviu recent. Briggite este deteminată să lase mariajul cu tenismenul în urmă şi susţine că divorţul de Ilie este cea mai bună decizie pe care putea să o ia. Regretele nu îşi mai iau loc, afirmă aceasta şi declară că este curtată de un număr mare de bărbaţi. "Sunt o femeie dorită în continuare și sunt foarte mulți bărbați care mi-au făcut curte", a mai spus Brigitte Sfăt.  

amalia_10.jpg

Foto
Brigitte susţine că "este la fel de buna ca fostele" soţii ale lui Ilie
Foto: Arhivă personală

De mai bine de jumătate de ani, cei doi îşi aduc acuze cât se poate de grave, iar Brigitte a făcut o serie de afirmaţii şocante.Într-un mesaj recent de pe Facebook ea a dezvăluit că a rămas căsătorită cu Ilie, în ultimele luni, pentru că acesta o şantajată. "Ilie a intrat în domiciliul meu personal în care stau singură din luna aprilie și mi-a furat toate actele societăților mele. Vreau pe această cale să spun că am stat căsătorită cu el în ultimele luni doar datorită faptului că am fost șantajată. Dar astăzi nu mai am ce pierde. Doar dreptul la fericire. Am hotărât că am dreptul să trăiesc!”, a scris Brigitte pe Facebook.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1