Brigitte Sfăt, dezvăluiri despre viața amoroasă a lui Ilie Năstase: «L-am văzut la brațul unei femei»

brigitte_sfat_ilie_nastase.jpg

Brigitte Năstase și Ilie Năstase

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au divorțat de curând, dar acest lucru nu pare să le creeze prea multă supărare. Cei doi își continuă viețile, iar Brigitte a mărturisit că și-a văzut fostul soț la braț cu o altă femeie căreia nu-i cunoaște identitatea.

Deși cei doi au ales să-și despartă drumurile divorțând, au devenit prieteni foarte apropiați. Brigitte a mărturisit că vorbește constant cu fostul soț și încearcă să-și construiască un viitor. Fosta soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit faptul că el deja a început să iasă cu alte femei, iar ea a explicat că lui îi plac femeile independente și puternice. 

"Sunt în divorţ. Muncesc foarte mult ca să uit. Eu încerc să construies o temelie pentru viaţa care mă aşteaptă să o am înainte. am vorbit acum 10 minute cu Ilie, suntem foarte buni prieteni. Eu mă încăpăţânez să încerc să îmi creez independenţa. Eu nu aş vrea să deranjez dacă el îşi face o iubită. L-am văzut la braţul unei femei. Nu mi-a spus cine ar fi, dar spune că este nemulţumit de atitudinea lor. Îşi punea întrebarea dacă va mai găsi o femeie ca mine sau ca Amalia, să încerce să fie independente financiar. Pentru o relaţie cred că ai nevoie de mai mult, el este obişnuit cu femei puternice şi independente", a declarat Brigitte Sfăt la Antena Stars. 

 

Loading...

Citește și

  • Dacă diamantele şi alte cadouri scumpe nu o mai pot convinge pe Brigitte să renunţe la divorţ, iată că suferinţa i-ar putea aduce din nou împreună. Mama brunetei, dar şi sora mai mare a lui Ilie Năstase sunt grav bolnave şi au nevoie de sprijin!

  • Foto

    Brigitte Sfăt a decis să divorţeze de Ilie Năstase în urmă cu câteva luni şi afirmă cu tărie că nu mai este cale de împăcare, dar nu vrea să renunţe la numele de familie al tenismenului, susţinând că are tot dreptul să îl poarte. Brigitte a făcut o serie de mărturisiri privind starea relaţiei sale cu Ilie Năstase şi nu s-a ferit să facă afirmaţii acide.