Brigitte, despre căsnicia cu Ilie: "Când m-am mutat la el, o iubea pe fosta"

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt
Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au trecut prin momente grele în căsnicie
FOTO Facebook

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase nu au cea mai fericită căsnicie. Ca în orice cuplu, discuţii au apărut între cei doi soţi, de-a lungul timpului şi se pare că fosta soţie este motivul pentru care atât Ilie, cât şi Brigitte au suferit. Deşi s-au căsătorit de doar doi ani şi jumătate, bruneta a povestit că la începutul relaţiei a trecut prin momente de cumpănă peste care se pare că nu a reuşit să treacă nici acum.

Umbrele trecutului o urmăresc pe Brigitte Sfăt. Soţia lui Ilie Năstase a povestit că nu a fost totul roz în relaţia ei cu Ilie Năstase. Deşi cei doi formează un cuplu din 2010, Brigitte nu a trecut nici acum peste câteva momente care se pare că au marcat-o la începutul relaţiei lor.  "În casă erau foarte multe bagaje strânse, iar el a început să plângă. Ştiu că atunci când m-a cunoscut pe mine, Ilie o iubea  pe ea, pe fosta soţie, dar a avut nevoie de mine", a mărturisit Brigitte la Antena 1.  

Ilie Năstase şi fosta soţie Amalia, pe numele ei de fată, Teodosescu, s-au cunoscut la concertul Sting. Ilie Năstase i-a oferit bilete la concertul marelui artist şi s-au întâlnit la show. Totul se întâmpla în 1996. Ce a urmat a fost o căsătorie în anul 2004, la Paris. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Alessia şi Emma Alexandra. Cei doi au anunţat că se despart în anul 2010. la scurt timp, Ilie Năstase a început o relaţie cu actuala soţie, însă se pare că rănile provocate de divorţ nu erau complet vindecate. 

Ilie Năstase este la a patra căsnicie şi a avut idile cu celebrităţi cunoscute în întreaga lume. Cea mai cunoscută poveste de iubire cu o vedetă este cea dintre el şi reputata divă americană Diana Ross. Cântăreaţa a fost una dintre marile iubiri ale lui Ilie Năstase. Cei doi s-au cunoscut în anul 1977 şi Ilie Năstase a adus-o în România. Relaţia lor amoroasă a durat câteva luni.

Loading...

Citește și

  • Amalia Năstase (39 de ani) e în culmea fericirii. Vedeta a adus pe lume cel de-al treilea copil, un băieţel, joi dimineaţă (8 octombrie). Fosta soţie a lui Ilie Năstase a născut prin cezariană, bebeluşul primind nota 10 din partea medicilor.

  • Brigitte Sfăt nu stă locului o clipă. A reparat exteriorul vilei în care locuieşte cu soţul ei, a fost şefă de şantier la ”Ilie Năstase Tenis Academy”, iar mai nou redecorează şi remobilează şi interiorul casei.

  • “Fata lu’ tata” s-a făcut mare şi fără ajutorul lui! Nathalie Năstase (40 de ani) este primul din cei cinci descendenţi ai celebrului tenisman. Trăieşte în Canada, unde lucrează la un restaurant, şi e necăsătorită. Nu evită bărbaţii, dar îi preferă pe aceia care doar iubesc tenisul, nu îl şi practică.

  • Ilie Nastase buchet Emma

    Ilie Năstase (68 de ani) s-a cuminţit la bătrâneţe! Tenismenul a recunoscut că se află sub papucul soţiei, iar de când Brigitte Sfăt (38 de ani) a intrat în viaţa lui nu îşi mai permite escapade cu fostele iubiri. Fosta glorie a tenisiului românesc a povestit că până la vârsta de 20 de ani a fost foarte cuminte, însă a avut grijă să recupereze timpul pierdut.