Brigitte s-a ales cu o boală venerică după ce Ilie a înşelat-o: "Am terminat un tratament nasol"

ilie_nastase_brigitte_sfat.jpg

ilie nastase brigitte sfat
Ilie Năstase și Brigitte Sfăt

Brigitte Năstase e la capătul puterilor de când a aflat că soţul ei ar avea o relaţie cu altă femeie. Bruneta a povestit că Ilie are amantă de o bună perioadă, cel puţin din luna august, iar că din cauza acestei relaţii a avut de suferit nu numai emoţional.

Invitată la emisiunea Wowbiz, de la Kanal D, Brigitte a dat din casă tot, inclusiv faptul că Ilia a contactat o boală venerică de la amantă, pe care i-a dat-o şi ei. Conform brunetei, ea nu a fost cu alt bărbat în afara lui Ilie. Când l-a confruntat, fostul tenismen ar fi confirmat că are o relaţie serioasă cu acea femeie şi chiar ar fi fost cu una dintre fiicele lui la ea acasă.

Acum Brigitte se teme să nu contacteze alte boli din cauza idilei soţului, mai ales că a urmat un tratament greu pentru a scăpa de probleme.

"Am vorbit şi cu soţul ei. Lumea a crezut ca eu am jucat teatru. Eu sunt o femeie disperată care a terminat anul trecut un tratament foarte nasol, nu imi e ruşine să le spun. Doctorul mi-a spus că o femeie face această boala dacă schimbă parteneri, iar eu am avut un singur bărbat în viaţa mea, de cand sunt cu Ilie. Vreau sa stiu care este jegoasa care a facut asa ceva. Nu vreau sa intru in amanunte. Ea a fost unica persoana cu care a umblat. Mi-a recunoscut ca a avut relatii intime cu ea, a dus-o si pe una din fetele lui acolo, la ea acasa. Era relatie serioasa, era relatie in paralel. Eu nu imi doresc sa ajung sa ma duc la un medic si sa imi spuna ca am SIDA sau alte chestii", a povestit Brigitte.  

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1