Brigitte Năstase: «Mi-am făcut un tratament mai agresiv pentru întinerire»

brigitte.jpg

brigitte nastase palatul parlamentului
Brigitte Năstase se ascunde de Ilie ca să iasă în oraş
foto: Facebook

Soţia lui Ilie Năstase a devenit dependentă de esteticieni. Bruneta şi-a mai făcut două intervenţii în Turcia, pentru a fi sexy de Sărbători

Brigitte Sfăt este una dintre clientele fidele ale medicilor esteticieni! Prezentă săptămâna trecută la aniversarea a zece ani de activitate a revistei “Luxury”, soția lui Ilie Năstase ne-a vorbit despre cele mai recente intervenții estetice pe care şi le-a făcut la o clinică din Turcia.

Îmbrăcată sexy, într-o rochiță de culoare neagră, bruneta a atras toate privirile la evenimentul monden din bucuricul Capitalei. Însă, pentru a se menține mereu în formă, Brigitte scoate bani grei din buzunar. Merge şi la sală, este atentă şi la dietă, dar parcă tot medicii esteticieni sunt pe gustul ei. Am întrebat-o la ce intervenţii a mai apelat în ultima perioadă, mai ales că recent a bifat o vizită la clinica ei preferată din Istanbul.

Zoom
A investit mi și mii de euro în intervenții estetice

 

“Mi-am făcut o injecţie în scalp, pentru îndesirea părului. Plus că mi-am mai făcut și un tratament mai agresiv, cu anestezie totală, de întinerire și de revigorare a pielii feței, dar și a gâtului. Acesta este un tratament foarte nou, nu se poate face decât cu anestezie totală, dar am văzut la vedetele de la Hollywood că are efecte extraordinare. Toată intervenția asta a durat două ore și ceva, iar cheltuiala este la nivelul miilor de euro”, ne-a spus Brigitte.

Soția lui Ilie Năstase ne-a mărturisit și ce cadou frumos a primit de la Moș Nicolae: “Mi-am cumpărat niște blănuri. Însă chiar dacă este sau nu sărbătoare, eu primesc din două în două zile cadouri, pentru că mi le fac singură. Dar am și un soț care îmi satisface orice dorinţă. Pentru mine fiecare zi este specială”, ne-a mai spus bruneta.

L-a molipsit şi pe Ilie Năstase cu operaţiile estetice

Zoom
Brigitte, alături de medicul turc Hakan Gence

Brigitte Năstase este “tunată” din cap până în picioare şi pare că mai găseşte loc pe trup. Numai la buze are 19 tăieturi, pentru că în 2014 a decis să-şi scoată substanţa cu risc cancerigen, bioalcamidă, injectată pe când avea 25 de ani. Apoi, Brigitte a fost nevoită să-şi facă şi o reconstrucţie musculară la nivelul feţei. Mai are implant de sprâncene, implant mamar, o rinoplastie, iar în mai 2017 şi-a mărit şi posteriorul, tot în Turcia.

Mai mult, se pare că şi a reuşit să-l convingă şi pe Ilie Năstase să apeleze la esteticieni. În vară, fostul mare tenisman a apărut în public cu vânătăi la nivelul bărbiei, iar medicul estetician căruia i-am arătat imaginile ne-a confirmat că sunt ca urmare a unui tratament de întinerire.

”Există mai multe tipuri de intervenţii estetice care pot lăsa astfel de urme: liftingul, firele de suspensie şi chiar şi unele injectări. Vânătăile nu ţin de tipul intervenţiei, ci de condiţia organismului, starea coagulării, microcirculaţia. Chiar şi un eventual diabet şi alţi factori pot întârzia resorbţia echimozelor”, ne-a spus chirurgul estetician Vitalie Stan.  

loading...
Loading...

Citește și