Brigitte Năstase l-a văzut pe Isus după botez: "M-a luat în brațe"

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb.jpg

Brigitte Năstase, Bătaie, Fisura pe craniu, Credință
Brigitte l-a cunoscut pe Dumnezeu
Foto Instagram

Brigitte Năstase a mărturisit că s-a botezat în aprilie și că s-a pocăit. Aceasta a declarat că l-a cunoscut în mod personal pe Iisus și că a avut parte de trăiri spirituale în care Dumnezeu i-a demonstrat că o iubește. Aceasta a dezvăluit cât de mult îl prețuiește pe Ilie Năstase care i-a fost alături în cele mai grele momente, atunci când soțul ei o bătea sau o amenința.

Brigitte Năstase a dat dovadă de curaj și putere, dezvăluind modalitatea prin care aceasta s-a schimbat și este un alt om. Brigitte a demonstrat faptul că acum nu mai este aceeași persoană și că, de când l-a cunoscut pe Iisus, viața ei este cu totul schimbată.

Vedeta a declarat că fără Ilie Năstase, ea nu ar fi reușit să treacă peste toate problemele pe care i le-a creat fostul soț, Ovidiu. 

Cum l-a văzut pe Isus după botez

Pentru Brigitte, divinitatea este cea mai importantă. S-a schimbat radical de când l-a cunoscut pe Iisus și nu-i este rușine să vorbească despre cât de mult îl iubește pe Dumnezeu. Vedeta se roagă zi de zi, merge la biserică și recunoaște că nu ar mai putea trăi niciun moment fără a fi în legătură cu Dumnezeu. Nu crede în religii, aceasta a susținut că religia a fost creată de oameni, nu de Dumnezeu și a mărturisit că relația dintre om și diminitatea este singurul lucru care contează.

"Eram eu cu Dumnezeu și cu oamenii din biserică care au frică de Dumnezeu și am simțit că nu sunt singură. În aprilie am făcut botezul în apă și peste 5 zile am primit botezul cu Duhul Sfânt. A fost momentul în care m-am apropiat de Dumnezeu și în acel moment, l-am văzut pe Iisus. L-am văzut și m-a luat în brațe. Și mi-a spus că nu voi mai fi singură. Eram o femeie care nu mai avea ce să piardă, nu mai aveam nimic.

După 40 de zile după ce mă botezasem, am pus un bilet în coșuleț la biserică și mergeam la rugaciune, unde oamenii se roagă pentru probleme, noi avem zile speciale de rugăciune. Am scris pe bilet că vreau ca Dumnezeu să-mi dea o minune, ca toate lacrimile și suferințele mele pe care le-am avut în 7 ani, să plătească Dumnezeu celor care mi-au făcut rău. Am cerut mai multe, am cerut să-mi dea înapoi tot ce mi s-a luat și să-mi dea copiii alături de mine.  Noi ne rugăm cu voce tare, nu o facem doar în gând, o facem cu lacrimi. Și a auzit o femeie că eu strigam la Dumnezeu să-mi dea o minune și la ora 8 după slujbă am vorbit cu Ilie și m-a întrebat dacă mi-am rezolvat problemele. Mi-a zis că a văzut problemele mele la tv. El a simțit să mă ajute, și că nu e genul care să sune într-o emisiune să ajute pe toată lumea.

Dumnezeu este unul singur. Dumnezeu lucrează prin oameni. Sunt un om bincuvântat de Dumnezeu, știu ce înseamnă să ai bani și ce înseamnă să nu ai. Am reușit să mă ridic, iar Dumnezeu m-a ajutat", a mărturisit Brigitte, la Antena Stars.

Brigitte Năstase, Bătaie, Fisura pe craniu, CredințăZoom
Brigitte Năstase a declarat că Ilie a fost lângă ea în toate momentele grele
Foto arhivă personală

Ilie Năstase a rămas marcat de povestea lui Birigitte și a vrut să o ajute

Relația dintre Ilie și Brigitte a început pe vremea când ea avea mari probleme cu fostul soț și multe datorii. Acesta nu a ținut cont de tot ce se spunea despre ea sau despre ce se întâmpla în acel moment cu Brigitte și a ajutat-o în toate. Brigitte susține că unul dintre motivele pentru care ea încă este alături de el este fix faptul că și el a fost alături de ea în cele mei critice momente din viața ei.

"Am avut un divorț destul de urât. De multe ori, fostul meu soț a intrat în emisiuni ca să zică lucruri rele despre mine. Ilie a fost cel care a fost alături de mine și eu sunt astăzi lângă el pentru că și el a fost atunci lângă mine. Ilie m-a găsit și m-a ajutat. Știu să fac bani. Nu pot să spun că Ilie nu m-a ajutat foarte mult. Am învățat să mă descurc cu bețele astea în roată. Toată lumea m-a perceput ca o femeie care stă cu un bărbat cu bani și că sunt o botoxată care stă cu  moșul pentru bani. Dar eu am preferat să se vorbească așa pentru că am vrut să tac", a încheiat vedeta.

loading...

Citește și