Brigitte încă suspină din cauza divorțului de Ilie Năstase. A început să plângă la Ferma!

brigitte-sfat-ferma-ilie-nastase-divort1.jpg

Brigitte, din nou în lacrimi la „Ferma”, după ce a povestit despre divorțul de Ilie Năstase
Foto: Captură Pro Tv

Deși are un iubit cu care își dorește să meargă chiar și în fața altarului, pe Brigitte au urmărit-o experiențele neplăcute din trecut și la Ferma. Concurenta a izbucnit în lacrimi într-un moment de sinceritate, în care a povestit despre relația sa cu fostul tenismen Ilie Năstase.

Este cert că divorțurile sunt dureroase, însă s-ar crede că un nou partener de viață ar putea să umple golul lăsat în suflet de fosta relație. În cazul lui Brigitte însă, care la Ferma nu poate comunica deloc cu Cornel Oană, iubitul ei, amintirile s-au întors să o „bântuie”. Vedeta a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre separarea de fostul ei soț, explicând că a încercat de nenumărate ori să-l facă pe acesta să nu o mai înșele. 

Brigitte încă nu a trecut peste divorțul de Ilie Năstase

Brigitte Sfăt a fost căsătorită de trei ori: cu Ilie Năstase, Ovidiu Torj și Octavian Sfăt. Despre separarea de Ilie Năstase bruneta i s-a confesat lui Carmen Negoiță la show-ul Ferma, difuzat de Pro TV. Vedeta a izbucnit în lacrimi când a povestit despre experiența trăită, semn că încă nu a trecut complet peste divorțul de Ilie Năstase. 

brigitte-nastase-ferma-2.jpg

Brigitte nu și-a mai putut stăpâni lacrimile atunci când a vorbit despre divorțul de Ilie Năstase
Foto: Captură Pro Tv

„Ar trebui să încep o nouă viață. Eu dau totul într-o relație și vreau să primesc totul. Eu trăiesc pentru partenerul meu. L-am iubit. În ziua divorțului am plâns toată noaptea. Am vrut să-l facă să nu mă mai înșele, dar m-a tot înșelat, s-a dus în prăpastie de tot. 

M-a înșelat de o sută de ori. Dacă eu am avut o relație și după m-am întors la el, el nu a putut să ierte. El a avut tot timpul relații în paralel. El îmi tot zicea că o să pic fără el... El n-a putut să treacă peste. Zicea că mă iubește și că poate să treacă peste”, a explicat Brigitte Sfăt cu ochii în lacrimi. 

Nu este prima dată când vedeta a devenit „sentimentală” în timpul filmărilor de la Ferma, fiind și protagonista două scandaluri în cadrul emisiunii, unul cu Claudia Pavel, alias Cream și altul chiar cu partenera sa de „confesiuni”, Carmen Negoiță. 

 

 

Loading...

Citește și