Brigitte îmbracă rochia de mireasă pentru a patra oară! Cine îi este soţ

brigitte.jpg

brigitte nastase mireasa
De dragul show-ului, Brigitte Năstase a acceptat provocarea de a fi mireasă la o nuntă libaneză
Foto: arhivă personală

Într-un moment al vieţii presărat cu infidelităţi, Brigitte găseşte putere să facă haz de necaz. Bruneta a acceptat să fie mireasă în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars. Soţia lui Ilie Năstase va îmbrăca rochia albă pentru a patra oară, petrecerea fiind de data aceasta una specială, cu tradiţii specifice culturii mirelui. În rolul ginerelui este Nadir, artistul de origine libaneză.

Brigitte Năstase face senzaţie în rochie de mireasă dumincă seară la "Party like a star", show prezentat de Mădălina Bălan. Vedeta îşi va etala decolteul generos şi silueta perfectă într-un spectacol regizat de Antena Stars. Nunta, la care bruneta este mireasă, e libaneză, după tradiţia mirelui Nadir. Astfel, decorul, meniul, muzica şi dansatoarele îi vor trimite pe telespectatori cu gândul la o veritabilă petrecere orientală.

Dacă acasă, Brigitte are o viaţă amoroasă extrem de complicată, fiind la cuţite cu Ilie, mirele ei de duminică seara se pregăteşte să-şi mărească familia. Nadir va deveni curând tătic pentru a doua oară.

brigitte nastase nadir nunta

loading...
Loading...

Citește și

  • brigitte nastase telefon furat

    Brigitte Năstase nu mai are linişte de când o tânără, originară din Timişoara, încearcă să-i fure soţul. Bruneta a intentat divorţ, a pus detectivii pe urmele tensimenului şi a fost la un pas să-şi confrunte rivala şi să producă un adevărat scandal. În timp ce ea se dă de ceasul morţii, presupusa amantă a lui Ilie Năstase face turul emisiuniilor şi spune cu zâmbetul pe buze că cei doi sunt doar prieteni şi susţine că nu a primit cadouri de la el. Ca să demonstreze că nu mine, Brigitte a publicat o nouă dovadă pe contul ei de socializare.

  • În plin scandal de divorţ cu Ilie Năstase, Brigitte şi-a mutat atenţia spre achiziţiile imobiliare. În ultimii opt ani, pe numele ei, bruneta şi-a pus trei case care valorează în total peste un milion de euro. Pe cea mai recentă dintre ele şi-a adăugat-o la ”zestre” săptămâna trecută. Este vorba despre o vilă cu zece camere, de 450.000 de euro în Pipera.