Brigitte i-a luat bonă filipineză lui Ilie Năstase. ”Are nevoie de cineva”

ilie_brigitte_nastase.jpg

ilie nastase, brigitte nastase
Brigitte și Ilie Năstase nu mai locuiesc împreună, dar nu vor să divorțeze
foto: Getty Images

Din primăvara acestui an când s-au certat, Brigitte și Ilie Năstase continuă să locuiască separat, deși sunt căsătoriți. Bruneta încă nu și-a iertat soțul, însă are grijă de el de la distanță. I-a lăsat bona filipineza pe care a contractat-o prin agenție și îi plătește facturile la lumină.

”Adio, dar rămân cu tine!”, pe stilul acesta funcționează unul dintre cele mai moderne cupluri din showbiz – Brigitte(40 de ani) și Ilie Năstase (71). Deși fostul mare tenisman a călcat pe bec în mai multe rânduri, iată că soția sa i-a iertat păcatele și nu a băgat divorț. Însă a preferat să nu mai împartă același acoperiș conjugal, așa că în primăvara acestui an s-a mutat cu tot cu valize într-un apartament luxos din Nordul Capitalei achiziționat de Ilie la începutul relației.

brigitte_nastase_apartament.jpg

brigitte nastase
Brigitte Năstase locuiește într-un apartament de lux din nordul Capitalei
foto: arhiva Click!

 

Nici apartamentul de la mare, nici ultimele două vacanțe petrecute în Austria și în Dubai nu au înduplecat-o pe Brigitte să revină la Ilie. ”Așa este, de șase luni suntem separați. Am fost în Austria, în Dubai, dar în momentul de față suntem foarte buni prieteni și încă nu știu dacă vom continua. El încearcă să mă împace, vom vedea ce se va întâmpla. Ca să-mi vindec rănile, am nevoie de timp și de fapte frumoase”, a declarat Brigitte Năstase pentru Click!

Totuși, bruneta încă mai are sentimente pentru fostul mare sportiv și se îngrijește de el să nu-i lipsească nimic. Mai mult, prin intermediul unei agenții, ea a contractat două filipineze, iar pe una dintre ele a lăsat-o în casa din Primăverii. ”Eu îl ajut pe Ilie în continuare, îi plătesc facturile și tot ce mai are el nevoie. Bineînțeles că are nevoie de cineva în casă pentru a-l ajuta, așa că stă cu bona filipineză. Eu i-am dat-o, de la o agenție. De fapt avem două, el una, eu una”, ne-a mai spus afacerista.

ilie_nastase_vila.jpg

ilie nastase
Ilie Năstase a rămas în vila din cartierul Primăverii
foto: arhiva Click!

 

Tânără și mereu în pas cu modă, timișoreanca nu duce lipsă de curtezani. ”Sunt curtată, dar nu doresc să discut subiectul acesta. Am fost îndrăgostită de cineva și am rămas amică cu persoana repsectivă. Nu am ieșit, nu s-a pus vorba de așa ceva”, ne-a sigurat doamna Năstase. Săptămâna trecută, Ilie năstase s-a aflat în Italia, unde a semnat un contract important cu o firmă celebră de stilouri, Montegrappa, iar onorariul a fost unul cu multe zerouri în coadă. Așadar, cu această ocazie Nasty ar avea mai multe șanse să o împace pe Brigitte, mai ales că dărnicia lui este vestită.  

Scandaluri din cauza amantei și a fostei neveste

Sunt de opt ani împreună, însă în ultimii doi ani căsnicia lor a început să scârțâie. Motivele pentru care cei doi au ajuns să se jignească și să locuiască separat au fost aventurile lui Ilie Năstase, dar și problemele cu fosta lui soție, Amalia. După cum se știe, marele tenismen a avut un show teribil după ce soția a descoperit-o pe amanta Cici. Brigitte a pus-o la punct, însă nu a scăpat de săgețile femeii cu care Nasty are doi copii. ”Astăzi, 12 iulie, anunț oficial divorțul de Ilie. Nu pentru ca m-a înșelat. Pentru că m-am săturat de nesimțirile fostei soții, de faptul că nonstop își foloseste copiii să îi ceară lui Ilie tot felul de lucruri, de aceasta dată, o mașină nouă”, scria pe Facebook, în urmă cu câteva luni, Brigitte Năstase. Ca să o liniștească, fostul sportiv i-a oferit diverse cadouri: vacanțe scumpe, poșete de lux, dar și un apartament la mare și o mașină de fițe.

Amalia Năstase

amalia nastase bebelus
Amalia Năstase este acuzată de Brigitte că-și folosește copiii pentru a stoarce bani de la fostul soț
foto: arhiva personală
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1