Brigitte, dură cu Ilie Năstase: «I se pare că sunt proprietatea lui»

brigitte1.jpg

brigitte sfat
Brigitte Sfăt a lăcrimat în direct
Foto: captură Antena Stars

A pus la cale o petrecere fastuoasă la împlinirea a 40 de ani, la care a avut alături toți prietenii, dar și pe Ilie, soțul ei cu care a fost la un pas de divorț în urmă cu doar câteva luni. Fostul mare tenismen a știut să-și împace consoarta cu cadouri scumpe, iar de ziua ei și-a făcut apariția la petrecere cu un buchet imens cu 101 de trandafiri.

Cu doar o zi înainte de schimbarea prefixului, Brigitte a avut un fel de cădere, tocmai din cauză că a trecut de la 39 la 40 de ani. În ziua petrecerii a fost în formă și a dansat alături de toți invitații, care au și “scăldat-o” în cadouri.

La doar o zi de la aniversare, soția lui Ilie Năstasee a apărut la tv, la emisiunea "Agenția VIP", acolo unde, sinceră, a dezvăluit că lucrurile nu sunt numai lapte și miere cu partenerul ei de viață.

brigitte_sfat.jpg

brigitte sfat
Brigitte a dat din casă
Foto: captură Antena Stars

 

"Eu vreau să fiu un om fericit. Atâta tot. Dacă el nu poate să-mi ofere lucrul ăsta, dragoste cu forța nu se face. Între noi au fost moment foarte frumoase. Nu știu unde și când s-au pierdut ele. Atunci când m-a cunoscut, m-a impresionat prin muzica pe care mi-a pus-o, prin florile pe care mi le cumpăra. Anul trecut mi-am cumpărat singură florile, anul ăsta i-a zis secretarei mele de unde să le cumpere. Sunt lucruri pe care nu  le mai face. I se pare că sunt proprietatea lui și eu trebuie să accept toate lucrurile de la el pentru că sunt măritată cu el. Nu. Eu cred că dacă te-ai căsătorit cu un om, sentimentele trebuie să rămână și trebuie să te implici sufletește la fel ca la început. Până la șocul din noiembrie, eu am crezut că sunt fericită. Nu mai cred în vorbe. Dacă auzi niște vorbe și faptele arată altceva, te îndoiești de niște vorbe", a declarat Brigitte la Antena Stars.

brigitte.jpg

brigitte ilie nastase
Ilie a fost la petrecerea de ziua lui Brigitte
Foto: captură Antena 1

 

"Eu l-am iubit foarte mult"

Bruneta a lăsat să se înțeleagă că Ilie s-a schimbat mult, căci, spune ea, atunci când l-a cunoscut, era o persoană care punea mai mult suflet și care știa cum să o facă să se simtă iubită și apreciată. "Sufletul lui s-a ascuns în el și eu nu-l mai găsesc". Brigitte nu a uitat scandalul cu iz de amantlâc, iar asta a avut urmări și la nivelul relației pe care aceasta o are cu prietenii soțului, despre care crede că îl influențează și că pe ea nu o mai acceptă pentru că a ripostat și l-a confruntat pe Ilie atunci când a aflat despre amanta Cici.

Sentimentele lui Brigitte s-au cam schimbat, după cum ea însăși a lăsat să înțeleagă. "Eu l-am iubit foarte mult (pe Ilie n.r.). Acum vreau să schimb placa. Vreau să mă simt iubită. Am nevoie de motivație."

Loading...

Citește și

  • E specialist în jocul la dublu şi iată că se descurcă perfect şi în afara terenului de tenis. Marţi seara, Ilie Năstase s-a văzut şi cu Amalia Năstase, şi cu Brigitte Sfăt, în două locuri diferite. Astfel, în timp ce actuala nevastă îl aştepta la ziua ei, în club, Ilie viziona acelaşi film cu Amalia, la mall.

  • Brigitte schimbă prefixul, peste şase zile. Împlineşte 40 de ani şi a decis să facă anumite modificări în stilul ei de viaţă. Astfel, după lupta cu boala şi dezamăgirea în dragoste, nevasta lui Năstase vrea de-acum încolo să facă doar ce-i place.

  • brigitte sfat detox turcia bodrum

    Brigitte Năstase iartă, dar nu uită! Focoasa brunetă a lăsat să se înţeleagă că nu trece aşa uşor peste trădarea soţului, despre care s-a vehiculat că ar fi avut o legătură extraconjugală cu amanta Cici şi nici peste faptul că fostul tenismen nu i-a fost alături atunci când Brigitte a trecut printr-o operaţie dificilă de extirpare a unor tumori la plămâni.

  • După ce s-a ars cu ciorbă, Brigitte suflă şi-n iaurt! Anul trecut, soţia fostului tenismen Ilie Năstase a fost greu încercată de soartă, aşa că a devenit circumspectă în privinţa prietenilor, dar mai ales a partenerului de viaţă, în ale cărui cuvinte de dragoste nu prea mai crede.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1