EXCLUSIV Brigitte a băgat divorț de Ilie Năstase de ziua ei. Primele declarații de la brunetă

Brigitte Năstase a divorțat de ziua ei! Soția marelui tenismen a introdus cererea la judecătorie chiar ieri. Avem primele declarații! Săptămâna trecută, Ilie Năstase a intrat fără știrea soției sale în apartamentul pe care ea îl deține în zona de Nord a Bucureștiului. Brigitte susține că Năstase i-ar fi sustras acte importante iar lucrul acesta a pus capac căsniciei lor. Astfel, bruneta a luat cea mai importantă decizie chiar de ziua ei. A introdus acțiunea de divorț la Judecătoria Sectorului 1 și va începe războiul pentru avere.

Ieri, când a împlinit vârsta de 41 de ani, Brigitte și-a făcut un cadou. Sfătuită de avocații ei, bruneta a hotărât să se despartă de bărbatul cu care a conviețuit timp de 8 ani. Îl tot amenința pe fostul mare tenismen de vreo doi ani de zile după ce l-a prins că a înșelat-o cu amanta Cici, a jignit-o, a amenințat-o și i-a făcut viața un calvar, iată că timișoreanca a hotărât să nu mai amâne această decizie. Divorțul nu va fi pe cale amiabilă, la notar, așa cum mulți se așteptau ci la tribunal, întrucât au de împărțit apartamente, mașini, afaceri și foarte mulți bani. 

„M-am săturat să trăiesc așa. Ieri, de ziua mea, am fost foarte supărată. A fost o zi neagră pentru mine, am fost într-o depresie cruntă. Am hotărât să iau cea mai bună decizie pentru viața mea. Vreau să am pace și liniște!”, a declarat Brigitte Năstase pentru click.ro.

Loading...