Brenciu şi Bănică, datori-vânduţi la stat

brenciu5-act-1-horia-brenci.jpg

Brenciu “a uitat” să plătească 209.774 de lei pentru firma lui, HB Media Entertainment
Citeste tot despre: 

Au bani de-i învârt cu lopata, dar nu se sinchisesc să-şi plătească dările la stat. Firmele lui Horia Brenciu şi Ştefan Bănică apar cu datorii mari pe lista neagră a Fiscului. În speranţa că au fost făcuţi de ruşine, ANAF aşteaptă ca artiştii să devină buni contribuabili.

Să vezi şi să nu crezi! Câştigă câte 10.000 de euro pe concert, au prezentat emsiuni de succes cu contracte de zeci, ba chiar sute de mii de euro pe sezon, dar îngroaşă rândurile rău-platnicilor. Firmele prin care Horia Brenciu (44 de ani) şi Ştefan Bănică (49 de ani) îşi organizează spectacolele şi evenimentele apar pe “lista ruşinii” dată publicităţii de ANAF. Cei doi sunt la concurenţă, însă, Brenciu conduce detaşat. Firma lui, H.B. Media Entertainment SRL, avea, la 31 martie 2016, o datorie la bugetul de stat de 209.774 de lei.

banica5-act-2-stefan-banica.jpg

Firma Mabel Concert SRL a lui Ştefan Bănică înregistrează datorii de 68.330 de lei

Mabel Concert, firma prin care Bănică îşi ia banii, are o restanţă de 68.330 de lei. Până la închiderea ediţiei, cei doi nu au putut fi contactaţi pentru a ne relata cum de au ajuns în această situaţie. 2.672 de contribuabili mari şi mijlocii care au restanţe fiscale apar pe site-ul instituţiei, la secţiunea Persoane juridice - Obligaţii restante către bu­gete. Peste câteva zile, e posibil să avem alte surprize, întrucât Fiscul promite că va scoate de la sertar şi lista cu micii contribualili şi persoanele ­fizice care au uitat că pe ­lumea asta au obligaţia să mai şi dea, nu doar să ia.

Loading...
 
 

Citește și

  • Vești bune pentru agenții economici. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală rambursează în februarie TVA în valoare de 1,54 miliarde lei, prima tranşă fiind plătită luni, în valoare de 517 milioane lei, iar a doua este programată pentru 29 februarie.

  • antonia

    Dacă pe rețelele sociale Antonia (26 de ani) pare să aibă o perioadă liniștită și calmă alături de familie, se pare că aparențele înșală. În ultima perioadă, Fiscul a luat la puricat averile și datoriile artiștilor din muzica românească, iar frumoasa brunetă nu a trecut neobservată.