În brațele cărui bărbat a petrecut Bianca Drăgușanu Revelionul

bianca_dragusanu.jpg

bianca dragusanu
Bianca Drăgușanu
foto: arhiva personală

Într-o rochie de prințesă, albă cu paiete aurii, Bianca Drăgușanu (33 de ani) a petrecut Revelionul 2016 în brațele fostului soț și actualului ei iubit, Victor Slav (35 de ani). Iubirea pare să bată din nou la poarta celor doi, de data aceasta mai discret și cu mai multe șanse de a rămâne.

Bianca Drăgușanu și-a salutat prietenii și fanii de pe Facebook în noaptea de Revelion din brațele fostului ei soț, Victor Slav. Vedeta a adăugat un mesaj comun ”La mulți ani! Vă pupăm!”, având grijă să menționeze că se simte binecuvântată în ultimele clipe din 2015.

bianca_de_revelion.jpg

bianca dragusanu
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, îndrăgostiți de Revelion
foto: arhiva personală

Cei doi foști soți, actuali iubiți par mai apropiați ca niciodată și mai fericiți chiar decât în perioada în care formau un cuplu căsătorit. 2015 pare să fi fost pentru ei anul împăcării, după ce 2014 a fost anul divorțului. N-au recunoscut niciodată deschis că sunt din nou împreună, însă oride câte ori era întrebată despre fostul soț, Bianca avea numai cuvinte de laudă. “Victor este mereu în gândurile mele, rămâne o persoană foarte importantă în viaţa mea.”
În septembrie 2015, fotoreprterii Click! i-au susprins pe cei doi la restaurant împreună. CHiar dacă au venit și au plecat separat, fiecare cu mașina proprie, Bianca și Victor păreau foarte apropiați.
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1