Boureanu se calmează cu tehnici chineze de meditaţie

5-act-foto-1-3coloane-15-cm.jpg

În arestul poliţiei, Cristian Boureanu a fost surprins făcând mişcări greu de înţeles

Încearcă să-şi regăsească „echilibrul” interior după scandalul monstru cu poliţiştii şi o face „ca la carte”. Cristian Boureanu, arestat pentru 30 de zile, se calmează în arest cu tehnici chinezeşti.

Filmuleţele cu fostul deputat Cristian Boureanu în timp ce cântă şi execută mişcări ciudate în prima rundă de audieri la Poliţie, după celebrul incident, a fost îndelung disputat. O cunoştinţă de-a acestuia a explicat pentru Click! că acele jocuri de mâini pe care le făcea sunt de fapt o formă de meditaţie chineză care îl ajută să se calmeze când este foarte nervos.
“Era imediat după scandal, când încă era ameţit. Mişcările pe care le făcea în sediul Poliţiei nu erau de yoga, ci de Tai Chi Chuan, o serie de mişcări de energii care te ajută să te calmezi, să treci dintr-o stare în alta fără să te enervezi, mai ales că sunt realizate foarte elegant”, ne-au explicat apropiaţii fostului deputat.
Lui Boureanu nu-i rămâne decât să aprofundeze tehnica după gratii, mai ales că judecătorii i-au respins vineri cererea de eliberare. Fostul politician a fost arestat preventive pentru 30 de zile, sub acuzaţia de ultraj. El a lovit un poliţist, care la rândul lui i-a dat un pumn în faţă. Conform avocatului apărării, şi Cristi Boureanu le-a făcut plângere penală oamenilor legii.

Beneficiile practicilor Tai Chi

 

Tai Chi Chuan, pronunţat Taijiquan, este una dintre cele mai eficiente arte marţiale, recunoscută în acelaşi timp pentru efectele sale benefice asupra sănătăţii şi longevităţii practicanţilor. Este în acelaşi timp şi o meditaţie în mişcare, practicantul încercând să fie mereu conştient de corpul său şi de mediul înconjurător, conducând mişcarea cu mintea într-o stare de relaxare activă şi alertă. Specialiştii spun că formele de Tai Chi Chuan sunt destinate creşterii forţei naturale şi creării unei stări superioare de relaxare.

Loading...

Citește și

  • laura dinca cristi boureanu

    În timp ce Cristian Boureanu aşteaptă decizia magistraţilor de eliberare din arestul central al Poliţiei Capitalei, femeile din viaţa lui au pornit războiul. Logodnica ex-deputatului o pune la punct pe fosta nevastă, după ce aceasta l-a catalogat drept “o ruşine”.

  • boureanu, politisti, camere, filmare, arest, dinti, ochi

    Scandalul Boureanu vs poliţişti are şi părţi bune. Poliţiştii de la Rutieră vor purta camere video şi vor înregistra toate convorbirile pe care le vor avea cu cei pe care îi opresc în trafic. Măsura îi va dezarma pe şoferii puşi pe harţă, dar va descuraja şi eventualele abuzuri din partea oamenilor legii.

  • cristian boureanu sectie de politie canta

    Noaptea de 8 spre 9 iunie a fost una de pomină pentru Cristian Boureanu. Fostul parlamentar, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a făcut nu doar circ în trafic, ci şi la secţia de poliţie unde a fost dus după ce a lovit în zona inghinală un poliţist. Imagini noi, cu parlamentarul au fost făcute publice, în timp ce Boureanu cântă cu patos o celebră piesă rusească, iar poliţiştii îl filmează din spate.

  • Pe internet circulă un filmuleț cu fostul deputat, în timp ce așteaptă să fie audiat de către polițiști. Cristian Boureanu execută niște mișcări ciudate, filmate de un martor, care îl arată cum se ”încălzește” psihic pentru o posibilă confruntare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1