Botez de poveste pentru fiul lui Alex Erbașu. Ce emoţionaţi au fost părinţii!

botez-fiu-alex-erbasu_1.jpg

fiu erbasu
Fiul lui Alex Erbașu a fost botezat Levin Mihail
foto: arhivă personală

Weekendul trecut a fost unul cu mari emoții pentru Alex Erbașu și superba lui soție, Andra. Cei doi și-au creștinat fiul în vârstă de trei luni și jumătate, la Mănăstirea Cașin din Bucureşti, apoi și-au invitat prietenii să petrecă la Clubul Diplomaților, într-un decor de poveste. Totul a avut loc la câteva zile de la aniversarea milionarului.

La cei 40 de ani împliniți pe 15 august, de Sfântă Marie, Alex Erbașu se poate considera un bărbat realizat pe toate planurile. Este un afacerist de succes, are o soție superbă și un copil perfect. În luna mai, el și Andra au devenit pentru prima dată părinți, iar weekend-ul acesta, la Biserica Cașin din Capitală, și-au creștinat fiul, în prezența familiilor și rudelor.

botez-fiu-alex-erbasu_2.jpg

Nașa (în verde) și mămica (în alb) au fost foarte elegante la ceremonie
foto: arhivă personală

Micuțul a primit două nume, Levin Mihail, iar cel din urmă este numele bunicului său patern, care cu siguranță ar fi fost mândru să-și cunoască nepoțelul. Juniorul lui Erbașu a fost foarte cuminte, a schițat doar câteva lacrimi atunci când a fost scufundat în cristelniță, reușind să-l impresioeze cu cumințenia lui pe preotul care până în prezent a creștinat aproape 10.000 de copilași.

botez-fiu-alex-erbasu_3.jpg

Micuțul a fost cuminte în biserică
foto: arhivă personală

După ceremeonia de botez, Alex și soția sa, care s-a remarcat prin siluetă, dar și prin ținuta extrem de elegantă, s-au pregătit să își întâmpine prietenii la un restaurant select din nordul Bucureștiului. Aceștia s-au bucurat de  muzică bună, mâncăruri speciale, iar prăjitura festivă a fost spectaculoasă: un tort pe trei etaje, decorat cu figurine din zahăr. La final, Alex Erbașu a avut și el momentul său, pentru că prietenii i-au cântat ”la mulți ani” cu ocazia schimbării prefixului.

botez-fiu-alex-erbasu_4.jpg

Invitații au petrecut apoi la un restaurant din București
foto: arhivă personală
 

 

Loading...

Citește și

  • andra Iacob sotie alex erbasu copie

    Alex Erbașu și Andra Iacob au devenit părinții unui băiețel în urmă cu trei luni și de atunci viața li s-a schimbat complet și toată atenția lor se îndreaptă către Levin Mihai. Dacă până acum, cei doi au preferat să păstreze pozele cu bebelușul lor pentru familie și prieteni, recent soția milionarului a făcut publică prima imagine cu copilul.

  • Elena Băsescu şi logodnica lui Alin Cocoş nu sunt singurele frumuseţi autohtone care aşteaptă barza. Click! a aflat că Andra, soţia lui Alex Erbaşu, va ocupa un nou statut, şi anume de mămică, pentru că e gravidă în şapte luni. După Paşte, milionarul îşi va strânge în braţe băieţelul.