Borcea reface «traseul» amoros alături de iubită

05-borcea-cu-valentina-in-vacanta.jpg

valentina pelinel cristian borcea
Valentina și Cristi Borcea, pe iaht în Capri
Foto: arhivă personală

Proaspăt ieşit din puşcărie, Cristi Borcea profită din plin de libertate. Înainte să plece la controalele psihiatrice, el şi-a oferit o vacanţă romantică, alături de Valentina Pelinel. A ales aceeaşi destinaţie în care au fost în urmă cu cinci ani, numai că pe atunci erau amanţi.

Soare, peisaje de vis, bărci scumpe şi o destinaţie de milioane pentru celebrul cuplu Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, care abia acum se bucură de relaţia lor. Îmbrăcaţi în haine exotice, el cu o cămaşă înflorată şi pantaloni scurţi bleu, ea cu o rochiţă vaporoasă şi accesorizată cu o geantă de paie, cei doi amorezi au ales să-şi trăiască sentimentele profunde pe o barcă scumpă, într-o destinaţie specifică afaceriştilor aflaţi pe picior mare, şi anume insula Capri.

5-act2.jpg

Cristi Borcea a divorțat de Alina Vidican în noiembrie 2016, la 5 ani de la nuntă

 

Destinaţia nu este aleasă la întâmplare, din contră, blondina şi bogătaşul au mai multe motive pentru care au preferat acel loc de vis. În 2013 cei doi s-au aflat acolo, însă în calitate de iubiţi secreţi, pentru că la vremea aceea amândoi erau căsătoriţi şi au fost însoţiţi de partenerii lor de la vremea respectivă, şi anume Alina Vidican şi Cristian Boureanu.

5act-3.jpg

Cristi Boureanu şi Valentina Pelinel au divorţat în vara lui 2014, la 7 ani de la nuntă

 

Deşi nimeni nu bănuia relaţia extraconjugală, după un an totul a ieşit la suprafaţă, iar consecinţele au fost destul de mari. Cristi Boureanu a divorţat de Valentina, iar Borcea de Alina Vidican. Din păcate, Borcea şi Pelinel nu au mai avut timp să se bucure de iubire, pentru că afaceristul a fost condamnat în Dosarul Transferurilor, iar în martie 2014 a ajuns la Jilava. Iată că acum au timp să stea numai prin vacanţe, şi au dat startul cu o destinaţie în care şi-au consolidat relaţia, insula Capri, recunoscută pentru escapadele amoroase ale miliardarilor. Mădălina Ghenea şi Gerard Butler au fost acolo, dar şi celebrul cuplu Angelina Jolie şi Brad Pitt. Iar de curând, Andreea Marin şi logodnicul ei. Borcea şi Pelinel nu au fost singuri, ci alături de prietenul lor, afaceristul Nicuşor Stan, şi de iubita acestuia.

Loading...
 
 

Citește și

  • Fostul patron al clubului de fotbal Dinamo pare că nu mai este interesat de nimic în afara iubitei Valentina Pelinel. De când a ieşit din închisoare, cei doi porumbei o ţin tot într-o distracţie. Acum, ei se află într-o vacanţă pe iacht în Capri, Italia.

  • cristi borcea, afaceri, hotel, olimp, turisti, simona halep, sotie, mihaela borcea, valentina pelinel

    Planetele s-au aliniat aşa cum trebuie pentru Cristi Borcea. A ieşit condiţionat din închisoare în urmă cu aproape trei săptămâni (n.r. 2 iulie) şi poate sta liniştit în braţele Valentinei Pelinel, pentru că afacerile-i merg strună. De partea de business se ocupă însă Mihaela, fosta soţie a acţionarului dinamovist.