Bombele sexy au încins Internetul cu decolteul!

8-9-vedete-1.jpg

Daniela Crudu şi-a schimbat silicoanele în urmă cu trei luni

În plină iarnă, iată că mai multe vedete de top şi-au scos pieptul la înaintare, fotografiile lor făcând deliciul admiratorilor de pe conturile sociale. Click! vi le prezintă în toată splendoarea pe Daniela Crudu, Loredana Chivu, Loredana Groza, Bianca Drăguşanu, Anna Lesko, dar şi pe senzuala Ruby.

Daniela Crudu (29 de ani) este, de departe, vedeta tv cu cel mai apetisant bust. Mama-Natură nu a fost prea darnică, în cazul ei, dar bruneta a avut grijă să apeleze la medicul estetician, încă de la vârsta de 17 ani, când şi-a pus implant mamar pe semnătura tatălui ei.

 

Iar în urmă cu trei luni, ea a revenit la acelaşi doctor pentru a-şi schimba silicoanele: ”Aveam nevoie de o îmbunătăţire, căci vechiul bust îşi pierduse din fermitate”, şi-a motivat ea gestul.

 

După intervenţia chirurgicală, Daniela a primit contracte publicitare pe bandă, ea făcând reclamă la o sală de jocuri, dar şi la o firmă de lenjerie intimă. Fanii o laudă pentru decolteu, însă nu sunt de acord cu schimbările de la nivelul feţei.

8-9-vedete-4.jpg

Loredana Chivu

 

Dar şi Loredana Chivu (28 de ani) are cu ce se lăuda. Ea a bifat, în 2015, cea de a patra operaţie de implant mamar, având acum silicoane de un kilogram. Ruby (29 de ani) nu recunoaşte că şi-a mărit sânii, dar se vede de la o poştă că a trecut pe la medicul estetician. În plină iarnă, postările ei, pe conturile sociale, sunt de-a dreptul provocatoare.

8-9-vedete-bianca.jpg

Bianca Drăguşanu

 

Cât o priveşte pe Bianca Drăguşanu (36 de ani), ea îşi etalează pepenaşii în rochiile de seară creaţie personală, pe care le vinde cu preţuri cuprinse între 400 şi 6.000 de lei. Dar şi vestitele Anna Lesko  (39 de ani) şi Loredana Groza (48 de ani) şi-au scos la înaintare sânii frumoşi, neatinşi, susţin ele, de bisturiul doctorului. 

8-9-vedete-2.jpg

Loredana Groza

 

 

Loading...

Citește și

  • Fosta asistentă tv, Daniela Crudu (29 de ani), care a ratat la mustață premiul de 100.000 de euro, la concursul ”Ultimul trib” (Antena 1), filmat în Madagascar, s-a îmbogățit din contracte.

  • Bianca dragusanu brad

    Războiul divelor continuă cu un nou episod în ton cu sărbătorile. Eternele rivale Bianca Drăgușanu și Anda Adam se întrec acum în poze sexy la brad. Prima are un mic avantaj al timpului, căci s-a pozat înaintea cântăreței, despre care cârcotașii ar putea susține acum că Anda a fost cea care s-a ispirat de la mama copilului lui Victor Slav.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1